Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δολοφονία στη Βάρη: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Τάσο Μπερδέση – Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο

Published

on

Νεότερη Ενημέρωση: Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη Βάρη και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε από καλάσνικοφ.

 

 

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο από το οποίο και πυροβόλησαν διερχόμενοι από το σημείο που βρισκόταν ο 39χρονος πυγμάχος, ο οποίος εκείνη την ώρα πήγαινε σε γυμναστήριο της περιοχής.

 

Σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα της δολοφονίας, ακούστηκε καθαρά ο πυροβολισμός, ωστόσο όπως λέει και ο ίδιος πίστεψε ότι επρόκειτο για κάποιου είδους δοκιμές βεγγαλικών, τονίζοντας ότι δεν γνώριζε το θύμα.

IMG_5968

 

Πρώτη Ενημέρωση: Δεν πρόλαβαν ούτε καν να συμπληρωθούν 24 ώρες από τη δολοφονία στα Σεπόλια και μια νέα εκτέλεση έρχεται να προκαλέσει συναγερμό. Η νέα ενέδρα θανάτου στήθηκε στη Βάρη και θύμα είναι ο γνωστός Πατρινός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης.

 

Η εκτέλεση έγινε νωρίς το πρωί στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22 στη Βάρη, την ώρα που ο γνωστός πυγμάχος κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο.

 

Λίγο πριν μπει στο κτίριο, τον πλησίασε ένα μαύρο SUV μάρκας Lexus και ο ένας από τους επιβαίνοντες τον εκτέλεσε.

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ.

 

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival του Open, του οποίου, μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής, ενώ στο παρελθόν είχε δεσμό και με την Star Ελλάς 2008, Διονυσία Κουκίου.

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement