Connect with us

Μπάσκετ

Αιτήσεις στο Πρωτοδικείο για την προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ, αρκετοί οι Πατρινοί

Published

on

Μέρα ΕΟΚ ήταν η χθεσινή στα δικαστήρια και συγκεκριμένα στο Πρωτοδικείο Αθηνών εκεί όπου όλες οι πλευρές παρουσίασαν τις θέσεις τους και κατέθεσαν ονόματα για την προσωρινή διοίκηση η οποία θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου τη Δευτέρα.

Ο Τάκης Μπαλτάκος εκπροσώπησε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο τονίζοντας ότι για την αναβολή των εκλογών δεν ευθυνόταν η ήδη υπάρχουσα προσωρινή διοίκηση αλλά έγινε έπειτα από κυβερνητική απόφαση, ενώ υπέρ της διατήρησης της υπάρχουσας διοίκησης ήταν και η πλευρά του Άγγελου Παπανικολάου.
Η πλευρά του Πατρινού Β. Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα που εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους πρότειναν πρόσωπα για νέα προσωρινή διοίκηση.
Ο δικαστής αφού άκουσε όλες τις πλευρές, θα εξετάσει τα όσα ειπώθηκαν και θα πάρει την απόφασή του για το αν η προσωρινή διοίκηση θα παραμείνει ίδια ή θα αλλάξει, έως την Δευτέρα 7 Ιουνίου.
Αυτό που έχει τη δική του σημασία είναι πως στα ονόματα που προτάθηκαν για προσωρινή διοίκηση έχουμε αρκετούς Πατρινούς με το ρεπορτάζ της «Γ» να αναφέρει πως ανάμεσα στις προτάσεις του Β. Λιόλιου είχαμε τον Σ. Κλήρη της Νίκης Προαστίου και τον Χρ. Λούβαρη του Δ. Βραχνεΐκων. Στις προτάσεις του Αγγ. Παπανικολάου είδαμε τον Γ. Παρασκευόπουλο του ΑΟ Γλαύκου, στις προτάσεις του Π. Φασούλα είδαμε τον Φ. Οικονόμου και τον Δ. Δένδη να έχει προταθεί από ένα ανεξάρτητο σχήμα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement