Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Αλαλούμ με τα self test στην Αχαΐα

Published

on

Από σήμερα Δευτέρα 7 έως 13 Ιουνίου οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα μπορούν να προμηθευτούν 3 self test, για όλο το μήνα.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι/ες του ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να προμηθεύονται από τα φαρμακεία ένα self test για την εβδομάδα 7-14 Ιουνίου, ένα για την εβδομάδα 15-22 Ιουνίου και ένα για την εβδομάδα 23-30 Ιουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Ωστόσο στην Πάτρα ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαϊας, αποφάσισε σε πρόσφατη συνέλευση με ευρεία πλειοψηφία, τα μέλη του, να μην δίνουν self test, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά ερωτήματα πό πολίτες που θέλουν να τα προμηθευτούν, είτε για να υποβληθούν οι ίδιοι και να συμπληρώσουν τη σχετική πλατφόρμα στην «Εργάνη», είτε για τα παιδιά τους, που πρόκειται να ξεκινήσουν τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη, παρά το γεγονός ότι στην Πάτρα βρισκόταν σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Προφανώς καμία από τις 2 πλευρές, δεν έκανε το βήμα για τη συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που έχει ανακύψει.
«ΜΠΛΟΚΑΡΕ» Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Η πλατφόρμα self-testing.gov.gr ήταν εκτός λειτουργίας από το Σάββατο έως χθες το μεσημέρι, στις 14:00.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement