Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Tον γύρο της Ελλάδος έκαναν τα αποκλειστικά βίντεο του gnomip.gr για το υπαίθριο πάρτι στην Πλαζ «Έπιασαν»… παραλία!

Published

on

Στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας βρέθηκε για ακόμη μία φορά η Πάτρα, καθώς το βράδυ της Κυριακής, στήθηκε ένα ακόμη μεγάλο υπαίθριο πάρτι στην Πλαζ, με την συμμετοχή περισσότερων από 2.000 ατόμων, προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Όπως αποκάλυψε το gnomip.gr που εξασφάλισε αποκλειστικά βίντεο τα οποία έκαναν τον γύρο της Ελλάδος, τα άτομα συγκεντρώθηκαν σε δύο σημεία της παραλίας, έχοντας μάλιστα, φροντίσει όχι μόνο για τα ποτά τους, αλλά και για την μουσική τους, καθώς στα πάρτι υπήρχαν οχήματα με ηχεία, αλλά και DJ’s.

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ

Μάλιστα, στην περιοχή επικρατούσε το αδιαχώρητο όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από την κίνηση των αυτοκινήτων καθώς προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Το πάρτι είχε προαναγγελθεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εδώ και μερικές ημέρες, ενώ οι συμμετέχοντας χωρίς να τηρούν κανένα μέτρα –μάσκα, αποστάσεις- δεν έκρυβαν το… κατόρθωμά τους, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και ιστορίες από μία συνάθροιση, η οποία λόγω της παντελούς απουσίας υγειονομικών μέτρων προστασίας μπορεί να επιφέρει νέο πλήγμα στην περιοχή της Αχαΐας, η οποία μετρά ακόμη τις πληγές της από τον κορωνοϊό.

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία κατά αγνώστων για το υπαίθριο πάρτι, ενώ ήδη έχει στα χέρια της πληροφορίες, τις οποίες διασταυρώνει και αξιολογεί σε συνεργασία και με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών που έχει και αυτό αρμοδιότητα, λόγω της παραλίας.
Η δικογραφία αφορά στην παραβίαση των μέτρων περιορισμού κατά της πανδημίας και δεν αποκλείεται όπως και σε αντίστοιχες διοργανώσεις που έγιναν στο παρελθόν να βρεθούν αντιμέτωπα με την δικαιοσύνη συγκεκριμένα άτομα.

ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ…

Πάντως, το πάρτι διήρκησε μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες στη διάρκεια της ξέφρενης διασκέδασης σημειώθηκαν και βανδαλισμοί, καθώς άγνωστοι κατέστρεψαν στην παραλία της Πλαζ, ντουζιέρες και καμπίνες που πριν από λίγες ημέρες είχε τοποθετήσει ο Δήμος για την εξυπηρέτηση των λουομένων.

«ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ» ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους διοργανώσεις προκαλούν έντονο προβληματισμό στις υγειονομικές Αρχές. Οι νεαροί φαίνεται πως λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας μετακόμισαν τα υπαίθρια πάρτι από το κέντρο της πόλης κοντά στην θάλασσα. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την αποφυγή συνάθροισης στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, χωρίς όμως αυτό να πτοήσει τους νεαρούς.

ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγα 24ωρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την ενεργοποίηση ειδικής ομάδας ελέγχου για την αποτροπή των κορωνοπάρτι, υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας και της Αστυνομίας, τονίζοντας ότι όποιος διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις, θα αναλαμβάνει και τις ευθύνες, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε γενικότερο επίπεδο, καθώς η διασπορά σε μία κοινότητα, θα την οδηγεί σε μέτρα.

 

Πάτρα: Το αδιαχώρητο στην Πλαζ- Πάρτυ με πάνω από 2.000 άτομα (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Ροή ειδήσεων

Advertisement