Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (9/6)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία μεταλλική σιδερογροθιά.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα του ηλικιωμένου άνδρα από 1-6-2021 έως 4-6-2021  πραγματοποίησε συναλλαγές, συνολικής αξίας 255,35 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών για απάτη.

Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με άγνωστους δράστες, οι οποίοι είχαν αναρτήσει σε ιστοσελίδα αγγελία που αφορούσε πώληση φορτηγού αυτοκινήτου, έναντι του χρηματικού ποσού των 6.500  ευρώ και κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό (1820) ευρώ, ως προκαταβολή για την αγορά του οχήματος, χωρίς να το έχει παραλάβει έως σήμερα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα φυτό κάνναβης, ύψους (80) εκατοστών καθώς και μικροποσότητα της ναρκωτικής ουσίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κατάστημα του και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (78) γραμμάρια κάνναβης και δυο ναρκωτικά δισκία.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε πελάτες, ενώ είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα αναπαράγοντας μουσική.

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.000
ευρώ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement