Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας δήλωσε συμμετοχή στο Eurocup, σύντομα οι εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή

Published

on

Στο στρατόπεδο του Προμηθέα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να έχουμε εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Μάκη Γιατρά καθώς φαίνεται να είναι οριστικό πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Το θέμα του νέου προπονητή του Προμηθέα θα κρίνει και τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τους Έλληνες παίκτες όπως οι Γιαννόπουλος-Χριστοδούλου να είναι στο ακουστικό τους καθώς για τους δυο υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης συμβολαίου από την πατρινή ομάδα.
Ήδη έχουν προταθεί διάφοροι προπονητές όμως ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνει Δ.Σ. όπου και θα συζητηθούν όλα τα δεδομένα.
Στο μεταξύ, σήμερα η διοίκηση του Προμηθέα αναμένεται να καταθέσει τον φάκελο αδειοδότησης στον ΕΣΑΚΕ όπως επιβάλλει η προκήρυξη για να πάρει άδεια για τη νέα περίοδο.

Aπο εκεί και πέρα, ο Προμηθέας θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στο Eurocup, καθώς κατατέθηκαν ήδη και τα σχετικά έγγραφα στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση της Ευρωλίγκα και θα συμμετάσχει για 3η συνεχόμενη σεζόν στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement