Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλων Πατρών σήμερα (17.00) έχει νέα δύσκολη έξοδο κόντρα στο Μαρούσι

Published

on

Ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια, το τρίτο συνεχόμενο μακριά από την Πάτρα καλείται να δώσει σήμερα το απόγευμα (5 μ.μ.) στο Κλειστό του Αγίου Θωμά ο Απόλλων με το Μαρούσι. Οι μελανόλευκοι μαζί με τον Ολυμπιακό Β΄ έχουν καπαρώσει την προνομιούχο δυάδα.

 

Στο σημερινό παιχνίδι αμφίβολη παραμένει η παρουσία του Γιώργου Διαμαντάκου που η συμμετοχή του θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή από τον Νίκο Βετούλα. Ο Πατρινός προπονητής ολοκλήρωσε την προετοιμασία των μελανόλευκων και έχει ζητήσει από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην περιφερειακή άμυνα μιας και οι γηπεδούχοι αρέσκονται στα μακρινά σουτ με κύριους εκφραστές τους Γκαγκαλούδη και Στασινό, ενώ επιμένει και στον έλεγχο του ρυθμού. Η γηπεδούχος ομάδα που καθοδηγείται από τον Γιώργο Σκαραφίγκα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και αναμφίβολα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της.
Από την αρμόδια επιτροπή της ΚΕΔ/ΕΟΚ ορίσθηκαν να σφυρίξουν «ρεφ» από τον πίνακα της Βasket League και συγκεκριμένα ο Κ. Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης), Η. Κορομηλάς (Θεσσαλίας) και Γ. Κατραχούρας (Κρήτης) ενώ κομισάριος έχει ορισθεί ο Τεφτίκης.
Αναλυτικά οι υπόλοιποι διαιτητές και κομισάριοι της 5ης αγωνιστικής είναι:
17.00 Πανερυθραϊκός-Ολυμπιακός Σώμος-Μπίκας-Σπυρόπουλος (Ελευθεριάδης)
17.00 Ελευθερούπολη-Παγκράτι Ταρενίδης Στ.-Λόρτος-Λουλουδιάδης (Μπρίγκος)
17.00 Αμύντας-Καρδίτσα Παντελίδης-Κοντίλης-Τσιμπούρης (Παππάς).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement