Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σ. Μπουλουγουράς: «Ο ΝΟΠ πιστός στο ραντεβού των μεταλλίων»

Published

on

Ο «καπετάνιος» της παιδικής ομάδας πόλο του ΝΟΠ Σπύρος Μπουλουγουράς μετά το τέλος των αγώνων της τελικής φάσης όπου η ομάδα κατέκτησε την 3η θέση και πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο, ήταν ιδιαιτέρα χαρούμενος για τη νέα διάκριση σε ένα πολύ δύσκολο τουρνουά.

«Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα και εγώ να βοηθήσω να έρθει ένα ακόμα μετάλλιο στο ΝΟΠ. Ένα ιστορικό σωματείο το οποίο είναι πλέον πιστό στο ραντεβού του με τις επιτυχίες» είπε ο Σπύρος Μπουλουγουράς με αφορμή την 3η θέση της ομάδας στην Ελλάδας και πρόσθεσε: «Κύριο μέλημα πλέον όλον όσων αγαπούν και είναι κοντά στο ΝΟΠ θα πρέπει να είναι να μπορέσει η ανδρική ομάδα να επιστρέψει και να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία έτσι ώστε αυτή η παραγωγή να έχει και συνέχεια και να μπορέσουν όλα αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες που αγωνίστηκαν με παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του χώρου και τα κατάφεραν!
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Φιλόπουλο που είναι δίπλα στην ομάδα σε ότι χρειάζεται. Εύχομαι να μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι ανάλογο στα πρωταθλήματα Κ17 και Κ13 που έρχονται».

Ροή ειδήσεων

Advertisement