Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σ. Μπουλγουράς: “Θα αγωνιστούμε με απουσίες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”

Published

on

Ώρα δράσης για το πρωτάθλημα νέων με την ομάδα του ΝΟΠ να είναι στη τελική ευθεία της προετοιμασίας της για να αγωνιστεί στη Β΄ φάση του αντιστοίχου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο, στο Βόλο.

Η νεανική ομάδα του ΝΟΠ έχει αθλητές που ανήκουν στους έφηβους και όχι από το συγκεκριμένο ηλικιακό πρωτάθλημα, όμως, όπως σε όλες τις διοργανώσεις, έτσι και εδώ, θα επιδιώξει το καλύτερο.
Ο τεχνικός της ομάδας νέων ανδρών του ΝΟΠ, Σπύρος Μπουλουγουράς, είπε: «Από την αρχή ξέραμε πως το πρωτάθλημα Κ19 θα το χρησιμοποιήσουμε για να προετοιμαστούμε για το Κ17 καθώς δεν έχουμε παιδιά της συγκεκριμένης ηλικίας.
Εκτός από αυτά, μας πρόεκυψε πως 3 παίκτες συνεχίζουν προπονήσεις με την εθνική Κ15 και άλλα 3 παιδιά αυτό το Σαββατοκύριακο, δίνουν εξετάσεις αγγλικών και δεν θα μπορέσουν να ακολουθούσουν την αποστολή.
Αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες και θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο καθώς ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής και φαβορί μαζί με την Βουλιαγμένη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα όμως θα τα δώσουμε όλα στα ματς με τη ΝΕΠ και τον γηπεδούχο ΟΥΚ Βόλου και ότι καλύτερο προκύψει».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement