Connect with us

Μπάσκετ

Τ. Τσαγκρώνης: «Μπράβο και στις δυο ομάδες, μεγάλη χαρά η πόλη να έχει 2 ομάδες στη basketleague»

Published

on

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η και γ. γραμματέας της ΕΟΚ Τακης Τσαγκρώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση: « «Το φινάλε της κανονικής περιόδου της Α2 κατηγορίας, έφερε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι να κρίνει την απευθείας άνοδο στη Basket League μεταξύ δύο ομάδων με ξεχωριστή παρουσία στο ελληνικό μπάσκετ.

Είναι σημαντικό το αίσθημα ικανοποίησης για το ότι καταφέραμε να ολοκληρώσουμε μια σεζόν με πολλές αντικειμενικές δυσκολίες. Αποδείχθηκε και επιτυχημένο το σύστημα που εξ ανάγκης διαφοροποιήθηκε για την έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο και για τα πλέι οφ.

Θα ήθελα προσωπικά να επισημάνω την εξαιρετική στάση όλων των ανθρώπων της ομάδας του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του αγώνα στην Πάτρα. Η έμπρακτη απόδοση ευσήμων στον νικητή Απόλλωνα και ο σεβασμός που έδειξαν σε όλη τη διαδικασία, ήταν ανάλογα του πολύ μεγάλου ειδικού βάρους που υπάρχει σε αυτόν τον σύλλογο και είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων.

Οσο για τον Απόλλωνα, είναι και προσωπικά μια μεγάλη χαρά αφού η πόλη μας γίνεται η μόνη της περιφέρειας με δύο ομάδες στη μεγάλη κατηγορία και δείχνει τη δυναμική που διατηρεί το μπάσκετ στην Πάτρα και την Αχαϊά συνολικά».

Ροή ειδήσεων

Advertisement