Connect with us

Παναχαϊκή

Μετά το κόκκινο για την αδειοδότηση, η Παναχαϊκή πρέπει να τρέξει τις ανανεώσεις

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μετά το -αναμενόμενο- κόκκινο της ΕΠΟ στην Παναχαϊκή για να της χορηγήσει άδεια Σούπερ Λιγκ 2, πλέον αυτό που απομένει να ξεκαθαριστεί είναι ποιοι θα είναι οι περιορισμοί της ομάδας για τη νέα περίοδο, σε περίπτωση φυσικά που δεν καταθέσει έφεση.

Οι πληροφορίες λένε πως θα υπάρχουν περιορισμοί οι οποίοι θα ανακοινωθούν εντός των ημερών από τους αρμόδιους και απομένει να ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι αυτοί σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις.
ΤΙ ΙΣΧΥΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ 
Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα, οι ΠΑΕ που δεν είχαν άδεια συμμετοχής μπορούσαν να αποκτήσουν μέχρι 3 Έλληνες παίκτες άνω των 25 ετών, ξένους μέχρι την ηλικία των 23 ετών και από εκεί και πέρα όσους Έλληνες επιθυμούν μέχρι 24 ετών.
Με «οδηγό» αυτούς τους περιορισμούς, αυτό που πρέπει να κάνει άμεσα η πατρινή ομάδα είναι να κινηθεί και να συμφωνήσει με τους παίκτες που επιθυμεί η τεχνική ηγεσία -στην προκείμενη ο Χρήστος Καραπίτσος- ώστε να μπορέσει να τους ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι 30 Ιουνίου.
Με εξαίρεση τους Ν. Μασούρα, Δ. Πατάπη, Γ. Μουστακόπουλο, Αλκ. Μαρκοπουλιώτη, Κ. Παπαδόπουλο, Β. Μπελεζάκη, Γ. Σκεπετάρη και Μ. Μίκε οι οποίοι έχουν συμβόλαιο, όλοι οι υπόλοιποι θα είναι ελεύθεροι παίκτες από την 1η Ιουλίου.
Για αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να το κάνει μέχρι τότε, γιατί από 1η Ιουλίου, όποια κίνηση και να γίνει θα θεωρηθεί μεταγραφή και αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στον σχεδιασμό στην περίπτωση φυσικά που ισχύσουν οι περιορισμοί.
ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ
Πάντως οι πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της Παναχαϊκής αλλά και από άλλες ΠΑΕ, είναι πως υπάρχουν πιέσεις προς την ΕΠΟ λόγω των πολλών ομάδων που δεν έχουν πάρει άδεια να μην ισχύσουν οι περιορισμοί.
Αυτό που ζητούν πολλές ομάδες είναι λόγω των συνθηκών και της οικονομικής κατάστασης στο ποδόσφαιρο αλλά και λόγω της αναδιάρθρωσης, να μην ισχύσουν τη νέα περίοδο περιορισμοί στις μεταγραφές γιατί αυτό θα αποτελέσει μεγάλο βραχνά για ολόκληρο το πρωτάθλημα.
Τώρα αν όντως αυτές οι πιέσεις αποδώσουν καρπούς είναι άλλη ιστορία και το θέμα θα απασχολήσει την ΕΠΟ χωρίς όμως τίποτα να είναι σίγουρο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement