Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σπουδαίες εμφανίσεις από τους αθλητές του Μαχητικού Κλαμπ

Published

on

Oι αθλητές της ομάδας τάε κβον ντο του Μαχητικού κλαμπ επέστρεψαν με πολλές εμπειρίες  στο ταπι και ήταν από τις πρωταγωνίστριες ομάδες στο 9th Τirana Οpen που διεξήχθη προχθές στην αλβανική πρωτεύουσα.

Μετά από ατελείωτες ώρες στο αγωνιστικό χώρο η πατρινή ομάδα κατάφερε να κάνει το 8 στα 8…. κατακτώντας 8 μετάλλια στο 9th Τop Τirana Οpen στις σημαντικές κατηγορίες: Juniormale -55, -59, -73, -78, +78, Juniorfemale +68 και Seniormale -68.

Oι σημαντικές αυτές διακρίσεις έφεραν τον σύλλογο 2ο στην γενική κατάταξη κατακτώντας επίσης και το κύπελλο!

Αναλυτικά τα μετάλλια κατέκτησαν:

Τον χορό των χρυσών μεταλλίων άνοιξε η ταλαντούχα Νεφέλη Λεβαντή στα – 68 junior δείχνοντας την πολύ καλή τεχνική της και τη θέλησή της για διάκριση παίζοντας σε μια πρωτίστως απαιτητική ολυμπιακή κατηγορία.

Δύο χρυσά ήταν ο απολογισμός του Φώτη Σταθόπουλου στην κατηγορία -59 junior.

Η πατρινή ομάδα επέστρεψε με τρία ασημένια μετάλλιο συνολικά. Ο Κων. Βάρσος στα -55κ. Junior καθώς ο Κων. Ζιώγας στα -78 κ. Junior και ο Βλάσης Πετρόπουλος στα -68κ. Senior.

Ασημένια ο Κωνσταντίνος Βάρσος στα -55 junior.

Ο Ζιώγας Ανδρέας στα -78 junior και ο Βλάσιος Πετρόπουλος στα -68 senior.

Aκόμη οι αθλητές του μαχητικού κλαμπ κατέκτησαν τρία και συγκεκριμένα οι Δημόπουλος Θεόδωρος στα -73 junior, ο Γεώργιος Γιαχαλής στα -59 junior και ο Μαραντίδης Χρήστος στα +78 junior.

Ικανοποιημένος δηλώνει και ο επικεφαλής προπονητής του Μαχητικού Κλαμπ Μιχάλης Κοτσόπουλος που ακολούθησε την αποστολή στα Τίρανα. Επισήμανει χαρκτηριστικά: «Όλα τα παιδιά διψούσαν για αγώνες, μετά την πολύμηνη αποχή και η συνολική τους παρουσία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αξίζουν συγχαρητήρια».

Ροή ειδήσεων

Advertisement