Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Με δυνατή ομάδα θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο Ευρωπαικό Κ23 στο Ταλίν

Published

on

Με πολυπληθή και δυνατή ομάδα θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, το οποίο θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου. Η αποστολή μας αποτελείται από 40 αθλητές και αθλήτριες που κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του τελευταίου χρόνου και να πετύχουν τα όρια συμμετοχής στη διοργάνωση.

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, η Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν και το μήκος, ο Ανδρέας Πανταζής στο τριπλούν, η Κυριακή Φιλτισάκου στο βάδην, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στη σφυροβολία, ο Δημήτρης Τσίτσος στον ακοντισμό, ο Οδυσσέας Μουζενίδης στη σφαιροβολία είναι μόνο ορισμένοι από εκείνους και εκείνες, που μετέχουν στη διοργάνωση με υψηλές προσδοκίες. Στα 20.000 μ. βάδην θα αγωνισθεί η Αγρινιώτισσα Μαρία Σεφεριάδη που ανήκει στο δυναμικό της Ολυμπιάδας Πατρών και προπονείται με τον πατέρα της.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.
Στο μεταξύ, μετά την ολοκλήρωση του Γ΄ Ομίλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ16 η διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π εξέφρασε τις ευχαριστίες στον Δήμο Πατρέων και τον Πρόεδρο της Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Βασίλη Ζώτο όπως επίσης και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη συνεργασία και σ’ αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες εθελοντές κριτές του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Β.Π. για την επιτυχημένη κρίση τους οι οποίοι ξεχωρίζουν για την αρτιότητά τους και το μεράκι τους για τον κλασικό αθλητισμό. Στους εργαζόμενους-συνεργάτες μας για την εξαιρετική παρουσία και προσφορά υπηρεσίας τους στους αγώνες.
Τέλος η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές/τριες που συμμετέχουν στα δύο επόμενα καθοριστικά για την πορεία τους Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ-20 και Κ-18 που διεξάγονται στις 3-4/7 και 10-11/7 στη Θεσσαλονίκη και στον Βόλο αντίστοιχα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement