Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ξεκινά σήμερα το 1ο εσωτερικό τουρνουά Tennis club

Published

on

Στις εγκαταστάσεις του Sporting House tennis club θα διεξαχθεί σήμερα το 1ο εσωτερικό τουρνουά τένις παιδιών που θα ξεκινήσει το απόγευμα (17.00) στις εγκαταστάσεις του Tennis club στην Περιβόλα Πατρών.

Όπως έγινε γνωστό, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος μικροί αντισφαιριστές ηλικίας 7 έως 15 ετών, ενώ οι θεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν αγώνες αρχικών βημάτων (κόκκινο-πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο) και γνωριμίας των παιδιών με το τένις.
«Την πρωτοβουλία για την διεξαγωγή καθώς και την διοργάνωση και εποπτεία του τουρνουά έχει αναλάβει η έμπειρη προπονήτρια και πρώην πανελληνιονίκης αντισφαίρισης, Ντάνα Κονιδάρη, η οποία πέραν της μακρόχρονης συνεργασίας της με τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Πατρών, διαθέτει πολυετή εμπειρία στην προπονητική παίδων.
Σκοπός της διεξαγωγής του τουρνουά είναι να αποτελέσει αυτό έναν νέο θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, να καθιερωθεί, να αποτελέσει πυλώνα εξέλιξης του αθλήματος στην πόλη μας, κυρίως όμως να εμφυσήσει στα παιδιά την αγάπη για το άθλημα.
Σας περιμένουμε με χαρά, να παρακολουθήσετε τους αγώνες των μικρών μας αθλητών, πιστοί στο πάθος μας για το τένις» αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών που έχουν στόχο το εσωτερικό τουρνουά να γίνει θεσμός.

Ροή ειδήσεων

Advertisement