Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021
Connect with us

Συνεργασίες

H Anytime της INTERAMERICAN συνεχίζει «ηλεκτρικά» με την ασφάλιση οχημάτων Tesla

Δημοσιεύθηκε

στις

 

H Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις που φέρνει στις μετακινήσεις η ηλεκτροκίνηση, έχει ήδη προχωρήσει στην ασφάλιση ηλεκτρικών οχημάτων και παρέχει πλέον τη δυνατότητα ασφάλισης και στα οχήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla.

 

Η επόμενη μέρα φαίνεται να είναι πιο φιλική και ασφαλής για τον άνθρωπο, αλλά και για το περιβάλλον. Όλο και περισσότεροι οδηγοί στην Ελλάδα στρέφονται στα ηλεκτρικά οχήματα, αφού εξασφαλίζουν μεγαλύτερη οδική ασφάλεια και οικονομία, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

Στο πλαίσιο αυτό, η Anytime της INTERAMERICAN στηρίζει μία πιο ασφαλή κινητικότητα, προωθώντας έναν νέο τρόπο ζωής με υπεύθυνη οδήγηση. 

 

Η συνεχιζόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας των αυτοκινήτων Tesla εισάγει καινοτόμες λειτουργίες, εξασφαλίζοντας περισσότερα οφέλη και πλεονεκτήματα ασφάλειας. Η νέα τεχνολογία παρέχει αυτοματοποιημένα συστήματα οδήγησης, που μπορούν να αποτρέψουν οποιοδήποτε πιθανό κίνδυνο στον δρόμο. 

 

Με γνώμονα την κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, η Anytime συνεργάζεται με το Tesla Owners Greece (TOG) και εξασφαλίζει 10% έκπτωση στους κατόχους των οχημάτων Tesla για κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου, καθώς τα συγκεκριμένα οχήματα ξεχωρίζουν για τις καινοτομίες και την ενσωματωμένη τεχνολογία προστατεύοντας τον οδηγό, τους συνεπιβάτες και τους πεζούς. Σκοπός του Tesla Owners Greece (TOG) είναι να ενημερώνει, να βοηθάει και να υποστηρίζει νέους χρήστες οχημάτων Tesla για την απρόσκοπτη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση. 

 

Η Anytime της INTERAMERICAN γίνεται, έτσι, η πρώτη επιλογή και για τα πιο εξελιγμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, διατηρώντας την ίδια απλή και εύκολη διαδικασία που ισχύει για τα συμβατικά οχήματα. Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων Tesla μπορούν να ασφαλίσουν το όχημά τους με ένα από τα πλήρη προγράμματα της Anytime, εξασφαλίζοντας μοναδική αξιοπιστία και σιγουριά. 

 

 «Η Anytime, με χαρακτηριστικό της γνώρισμα την καινοτομία, ανταποκρίνεται για ακόμη μία φορά στις νέες τάσεις της αγοράς, προσφέροντας λύσεις για κάθε ασφαλιστική ανάγκη. Μέσω της συνεργασίας μας με το Tesla Owners Greece (TOG),  παρέχουμε στους ιδιοκτήτες των οχημάτων Tesla ολοκληρωμένες, αλλά και προσιτές επιλογές ασφάλισης, χαρίζοντας μία ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία και πραγματοποιώντας τον στόχο μας γύρω από την ασφαλή και οικολογική κινητικότητα» επισημαίνει ο Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της INTERAMERICAN.

 

«Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη συνεργασία» αναφέρει ο Γιώργος Καρατσάνης, πρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτητών Tesla (TOG), συμπληρώνοντας: «Η ασφάλιση οχήματος Tesla δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τους πρώτους ιδιοκτήτες, καθώς λίγες εταιρείες αναλάμβαναν την κάλυψη και το ασφαλιστικό κόστος ήταν υψηλό. Μετά από αρκετή δουλειά, σε συνεργασία με την Anytime της INTERAMERICAN, οι νέοι κάτοχοι Tesla μπορούν να ασφαλιστούν εύκολα, με ανταγωνιστικό τιμολόγιο, επιπλέον έκπτωση και κάνοντας την καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή για την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους.»

Συνεργασίες

Στα «Διαμάντια της Εληνικής Οικονομίας»- Η πατρινή MED FRIGO ξανά, ανάμεσα στους άριστους της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Για τρίτη χρονιά η πατρινή εταιρεία Διεθνών Μεταφορών και Logistics MED FRIGO διακρίθηκε ως ένα από τα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2021».

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της 18ης Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, των συνδέσμων Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς, Εξαγωγών, Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, Εξαγωγέων Κρήτης και του Ελληνο-Γερμανικού και Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητηρίου, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 στο κτήμα «Γαλάζιο» στο Ελληνικό Αττικής από τον εκδοτικό οργανισμό New Time Publishing.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Διεθνών Μεταφορών και Logistics MED FRIGO βραβεύθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της, βάση οικονομικών αποτελεσμάτων και συγκεκριμένων κριτηρίων που πιστοποιούν την υγιή επιχειρηματικότητα και την βιώσιμη ανάπτυξη, την εξωστρεφή δράση της, την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, την υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της και την συνεισφορά της στην απασχόληση, αλλά και την δραστηριότητά της σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

H νέα αυτή τιμητική διάκριση αποτελεί ακόμα μία αναγνώριση της σταθερά ανοδικής πορείας της, αλλά και μία επιβράβευση των στοχευμένων ενεργειών της και της επιτυχημένης δράσης της σε μία περίοδο πρωτόγνωρων υγειονομικών και οικονομικών προκλήσεων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι εμπορικών επιμελητηρίων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους, εργαζόμενους και συνεργάτες,

που συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Το βραβείο, για λογαριασμό της MED FRIGO, παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

 

 

Περισσότερα

Συνεργασίες

Νέα Προγράμματα Επαγγελματικής Ευθύνης από την INTERAMERICAN

Δημοσιεύθηκε

στις

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

 

Νέα προγράμματα ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης Δικηγόρου, Λογιστή και Φαρμακοποιού διαθέτει για τους επαγγελματίες των εν λόγω κλάδων η INTERAMERICAN, από τον Ιούνιο. Τα προγράμματα χαρακτηρίζονται από εμπλουτισμένη σύνθεση καλύψεων και ξεκάθαρους όρους ασφάλισης, καθώς και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο στο πλαίσιο της δυναμικής τιμολόγησης, ανάλογα με τη δραστηριότητα της επιχείρησης και το όριο κάλυψης. 

 

Τα ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης βασίζονται σε επιλογή καλύψεων με βάση τη δραστηριότητα για τις τρεις επαγγελματικές ομάδες (δικηγόρους, λογιστές, φαρμακοποιούς), παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία επιλογών σε προαιρετικές καλύψεις και όρια ευθύνης, τα οποία ξεκινούν για το αθροιστικό όριο ανά γεγονός από 100.000 ευρώ και φθάνουν στο 1 εκατ. ευρώ. Οι νέες καλύψεις επεκτείνουν την επαγγελματική ευθύνη (π.χ. απιστία υπαλλήλου, συκοφαντία, δυσφήμιση κ.ά.), καθώς και την αστική ευθύνη χώρου (π.χ. ζημίες τρίτων από περιβαλλοντική ζημιά, διαρροή σωληνώσεων κ.ά.)

 

Μέσα από διαφορετικά σχέδια, προσφέρουν ασφάλιση υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας επιπλέον εκπτώσεις και παροχές για τους ασφαλισμένους:

  • Έκπτωση 10% σε υφιστάμενους πελάτες με πρόγραμμα Business
  • Eξωνοσοκομειακά προνόμια στις ιδιόκτητες υποδομές υπηρεσιών υγείας της INTERAMERICAN, την Αθηναϊκή Κλινική και τα πολυϊατρεία Medifirst, εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές για ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις.

 

Τα προγράμματα ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης της INTERAMERICAN διανέμονται και υποστηρίζονται από τα φυσικά δίκτυα συνεργατών της εταιρείας: το εταιρικό δίκτυο Agency και το δίκτυο συνεργαζομένων Πρακτόρων και Μεσιτών.

 

Περισσότερα

Συνεργασίες

To Ι.Ι.Ε.Κ ΣΒΙΕ ήρθε στην Πάτρα και αλλάζει το χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

 

GOODYS

Η πόλη της Πάτρας υποδέχεται το Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ. Έναν σύγχρονο και δυναμικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό με πάνω από μισό αιώνα ιστορίας, που δεν σταματά να εξελίσσεται. Πιστό στην παράδοση και στις αξίες που το καθιέρωσαν στη συνείδηση σπουδαστών και γονέων ως συνώνυμο του κύρους και της ποιότητας, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ επιδιώκει να αλλάξει το τοπίο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

54 χρόνια παράδοσης, 50.000 απόφοιτοι-επιτυχημένοι επαγγελματίες, 10 τομείς σπουδών (Υγεία, Ομορφιά, Τουριστικά, Γαστρονομία, Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες, Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Διοίκηση & Οικονομία, Παιδαγωγικά), 92% επιτυχία στις κρατικές εξετάσεις πιστοποίησης, περισσότερες από 1.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, είναι μερικοί μόνο από τους αριθμούς που σηματοδοτούν την πορεία του Οργανισμού μέσα στα χρόνια.

Το I.I.E.K. ΣΒΙΕ στεγάζεται σε ένα από τα πλέον εμβληματικά κτίρια της αχαϊκής πρωτεύουσας (Αγ. Ανδρέου 95) και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του έχουν ήδη «κλέψει» τις εντυπώσεις. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση, αντάξια της φήμης και της ιστορίας του Οργανισμού.

Οι σπουδές στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ δεν είναι απλώς “μία ακόμα επιλογή”. Είναι η εγγύηση ότι θα αποκτήσεις τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να διακριθείς στα επαγγέλματα του αύριο. Είναι η ασφάλεια της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρει το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργασιών στη Δυτική Ελλάδα. Είναι η  υπεροχή του να σπουδάζεις σε εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών και state-of-the-art εργαστήρια. Είναι η σιγουριά ότι θα πετύχεις το στόχο σου γιατί διδάσκεσαι από τους καλύτερους. Είναι η κατοχύρωση που σου εξασφαλίζει το Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, που αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι οι εμπειρίες ζωής και οι νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες που σου χαρίζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

Στο sbie.edu.gr μπορείς να ενημερωθείς για τα πλεονεκτήματα που σου παρέχουν οι σπουδές στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ. Μπορείς επίσης να καλέσεις στο 2610 277.770, 80, 90, να κλείσεις το ραντεβού σου με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο εκπαίδευσης και να επωφεληθείς από την προσφορά -40% στα ετήσια δίδακτρα με την έγκαιρη κράτηση της θέσης σου.

 

O Βασίλης Σαμπράκος, Σύμβουλος Καριέρας στον Τομέα Αθλητισμού και Προπονητικής, κατευθύνει τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ σε σύγχρονους επαγγελματικούς δρόμους που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ικανότητές τους και στις επιδιώξεις τους.

 

 

Γλυκές δημιουργίες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, καταξιωμένοι καθηγητές, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και άφθονο μεράκι. Η Ζαχαροπλαστική στα καλύτερά της.

 

Ο Γιάννης Αποστολάκης μυεί τους αυριανούς σεφ στα μυστικά της Μαγειρικής, τους ξεναγεί σε εστιατόρια υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος και τους αναδεικνύει σε πρωταγωνιστές γιορτινών εκδηλώσεων με κοινωνικό πρόσημο. Ενίοτε, ο Φάνης Λαμπρόπουλος «κλέβει» την παράσταση και… τις λιχουδιές.

 

Η Αισθητική είναι τέχνη. Οι σπουδάστριες του Τομέα Beauty & Make-Up του ΙΕΚ ΣΒΙΕ επιμελούνται «ζωντανούς πίνακες» του Picasso σε μια λαμπρή τελετή με την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, «μεταφέρουν» το Καρναβάλι της Βενετίας στο Ζάππειο με τις μοναδικές δημιουργίες τους  και συγκεντρώνουν το θαυμασμό καλεσμένων και ειδικών. Όταν η γνώση συναντά την εφευρετικότητα, το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

 

Οι σπουδές στον Τομέα Υγείας, πιο επίκαιρες από ποτέ λόγω της αυξημένης ζήτησης επαγγελματιών, απαιτούν εξειδίκευση. Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσφέρει δώδεκα (12) ειδικότητες Υγείας σε εργαστήρια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με καθηγητές καταξιωμένους επαγγελματίες και με το κύρος του πρωτοπόρου στον κλάδο.

 

 

 

 

 

Οι κορυφαίοι όμιλοι Ξενοδοχείων και Τουριστικών Πρακτορείων δίνουν το «παρών» στις ημέρες καριέρας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων συναντούν τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων του κλάδου κατά την έναρξη της τουριστικής σεζόν, επιλέγουν τους χώρους όπου θα πραγματοποιήσουν αμειβόμενη πρακτική άσκηση και ξεκινούν το ταξίδι της επαγγελματικής τους καταξίωσης.

 

Σε ένα μοναδικό κτίριο – κόσμημα, στην καρδιά της Πάτρας, οι νέοι σπουδαστές και οι νέες σπουδάστριες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ κάνουν το καθοριστικό βήμα για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους.

Photos: Κτίριο, Reception, Back Door

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα