Connect with us

Μπάσκετ

Η Γ.Σ. “καίει” τον Απόλλωνα Πατρών

Published

on

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί με μοναδικό θέμα την δημιουργία νέας Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας στον Απόλλωνα έχει παγώσει τα υπόλοιπα ζητήματα του προγραμματισμού της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της basket league.

Οι μελανόλευκοι μετά και την εισήγηση του Νομικού Τμήματος των μελανόλευκων θα πρέπει να εξασφαλίσουν το απαραίτητο κεφάλαιο ενώ θα πρέπει να εκλεγεί και η πενταμελής διοίκηση που θα το διοικήσει. Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Γιώργος Αθανασίου αυτή την στιγμή ήταν η καλύτερη λύση για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο που πρέπει να αγκαλιάσει όλη η Πάτρα.
Η Έκτακτη Γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου έχει προγραμματισθεί να συγκληθεί στο κλειστό της ομάδας (Αριστοτέλους 11) την προσεχή Κυριακή και ώρα 19.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 19/7 την ίδια ώρα με μοναδικό θέμα την ίδρυση Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμου Εταιρείας και την Εκλογή Πενταμελούς Προσωρινής Διοίκησης της υπό Σύστασης Αθλητικής Εταιρείας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η επόμενη κίνηση των μελανόλευκων θα είναι η Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για τη διάλυση της υπό εκκαθάριση ΚΑΕ Απόλλων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement