Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ν. Μπαλάσης : « Κοινός αγώνας για επανασύσταση νέων κινήτρων”

Published

on

Το μήνυμα του Προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. Νίκου Μπαλάση μετά την κατάκτηση είκοσι μεταλλίων από τους αθλητές Των σωματείων αλλά και το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός αθλητών   πλασαρίσθηκε από την 4η έως την 12η θέση  στο πρόσφατο πανελλήνιο Κ-18.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη τους αθλητές και παράλληλα έκανε γνωστό πως δεκατέσσερις αθλητές θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα Κ18 στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στη Μεγαλόνησο.

«Πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν, στους αθλητές και τις αθλήτριές μας, στους προπονητές τους για την υπέροχη δουλειά τους και στα Σωματεία μας που αποδεικνύουν με αυτές τις επιτυχίες το τεράστιο έργο που επιτελούν σε δύσκολες συνθήκες. Δεκατέσσερα από αυτά τα παιδιά θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα Κ18 στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στη Μεγαλόνησο. Συγχαρητήρια και στους γονείς αυτών των παιδιών που τους συμπαραστέκονται με όλες τους τις δυνάμεις για να πραγματοποιήσουν τα αθλητικά όνειρά τους και που μας τα εμπιστεύτηκαν στο άθλημα με τη μεγαλύτερη ιστορία στη χώρα μας, το οποίο υπηρετούμε.

Το μεγάλο στοίχημα τώρα πλέον είναι να παραμείνουν αυτά τα παιδιά στον χώρο του στίβου και να συνεχίσουν τις σπουδαίες επιτυχίες και στα επόμενα χρόνια. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται επανασύσταση νέων κινήτρων από την πολιτεία, έτσι ώστε ο αθλητής του στίβου να έχει λόγο για να κάνει πρωταθλητισμό, γιατί είναι γνωστό σε όλους μας ότι ο μεγαλύτερος αριθμός πρωταθλητών εγκαταλείπει την προσπάθεια σε αυτή την ηλικία λόγω σπουδών κυρίως και αναζήτησης επαγγελματικής αποκατάστασης γιατί στην Ελλάδα ο πανεπιστημιακός αθλητισμός δεν βρήκε ποτέ ώς τώρα να ριζώσει στα Πανεπιστήμια» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement