Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, τρέχει για ενίσχυση

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μια εκκρεμότητα τακτοποίησε χθες η διοίκηση της Παναχαϊκής η οποία όπως αναμενόταν άλλωστε, δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 καθώς χθες βρέθηκε άνθρωπός της στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής όπου ενημέρωσε και επίσημα για την συμμετοχή της.

Στη συνέχεια ο παράγοντας της ομάδας επισκέφτηκε τα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου και κατέθεσε τον φάκελο ώστε η ομάδα να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.
Το βασικότερο έγγραφο για τον φάκελο της ΕΕΑ είναι η εγγυητική επιταγή η οποία για να συμπεριληφθεί πρέπει να καταβληθούν 135.000 ευρώ και αναμφισβήτητα είναι το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την πατρινή ΠΑΕ.
Πάντως κανείς δεν ξέρει αν η ΠΑΕ κατέθεσε την εγγυητική επιστολή χθες ή θα το κάνει μέσα στις επόμενες 10 μέρες (ο κανονισμός αναφέρει πως έχει διορία 10 ημερών για να προσθέσει όποιο έγγραφο απαιτείται στον φάκελο).
Οι πληροφορίες λένε πως ο φάκελος δεν έχει ελλείψεις και η ΕΕΑ όταν εξετάσει τους φάκελους -μέχρι τέλος Ιουλίου αναμένεται να έχουν εξεταστεί οι περισσότεροι-, θα ανάψει «πράσινο φως» στους κοκκινόμαυρους, ωστόσο αυτό θα το δούμε στην πορεία.
ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές της Παναχαϊκής με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους -έχουν ξεχωρίσει 2 περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών- και μπορεί να γίνονται συζητήσεις ωστόσο τις τελευταίες μέρες παρατηρείται στασιμότητα με τελευταία προσθήκη αυτή του Γιάννη Ανδρέου που έγινε στις 9 Ιουλίου.
Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει, η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει σε 10 μέρες και θα
πρέπει μέχρι τότε να έχουν γίνει αρκετές προσθήκες στο ρόστερ ώστε ο προπονητής Χρήστος Καραπίτσος να έχει ένα ικανοποιητικό αριθμό παικτών στη διάθεσή του για να πιάσει δουλειά.
Χθες το απόγευμα πάντως υπήρξε νέα σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Δρέπανο όπου συμμετείχαν αρκετά άτομα με στόχο να ρυθμιστούν διάφορα θέματα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Στο μεταξύ, ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στις τελευταίες συσκέψεις είναι και το θέμα των καρτών διαρκείας με την ΠΑΕ να επεξεργάζεται όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις από πλευράς πολιτείας σχετικά με τα μέτρα που θα πρέπει να λάβει για τους φίλαθλους.
Σύντομα θα γίνει και νέα σύσκεψη για να ρυθμιστούν λεπτομέρειες και είναι πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να έρθουν ανακοινώσεις για το τι ακριβώς θα ισχύσουν για τις κάρτες διαρκείας και φυσικά τι μέλλει γενέσθαι με το οικονομικό.
Λογικά θα υπάρχουν και εκπτώσεις για τους φίλους της Παναχαϊκής που έχουν κάρτα μέλους αφού είχε ανακοινωθεί πέρσι πως οι κάτοχοι θα έχουν ειδικές τιμές για τις κάρτες διαρκείας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement