Connect with us

Αθλητισμός

Με την ίδια συνταγή -Παραμονή Ζήκου στο «τιμόνι» της ομάδας του Διαγόρα Βραχνεΐκων  

Published

on

Ο Διαγόρας από την στιγμή που ανέβηκε στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής έχει γράψει τη δική του ιστορία.

Φέτος το πρωτάθλημα ήταν αρκετά περίεργο για παίκτες, προπονητές και διοικήσεις. Η πανδημία έφερε τα πάνω-κάτω στους συλλόγους της Γ΄ Εθνικής, όμως ο Διαγόρας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και μάλιστα έγραψε για μια ακόμα φορά τη δική του ιστορία αφού τερμάτισε στην 2η θέση του 9ου ομίλου.

Σε αυτό φυσικά συνέβαλε ο έμπειρος τεχνικός Ανδρέας Ζήκος που σε μια δύσκολη στιγμή του πρωταθλήματος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας με μεγάλο ρίσκο. Έδειξε ότι τα δύσκολα είναι για τους τολμηρούς και στο τέλος πήρε αυτό που του αναλογεί. Ο Διαγόρας πέρα από την εύκολη παραμονή του τερμάτισε και στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η διοίκηση δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να χαλάσει αυτή την συνταγή. Έτσι λοιπόν και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοινώθηκε από τον σύλλογο η ανανέωση συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: «Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Διαγόρα Βραχνεΐκων είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο προπονητής Ανδρέας Ζήκος θα συνεχίσει να ηγείται και τη σεζόν 2021-2022.

Ο Ανδρέας Ζήκος με την εμπειρία, το ήθος, το πάθος, τον επαγγελματισμό και την προπονητική του αξία, αποτέλεσε αναπόσπαστο στοιχείο της επιτυχημένης ιστορικής μας πορείας στη Γ΄ Εθνική και δεν θα μπορούσε ασφαλώς να απουσιάσει από τη νέα προσπάθεια».

Ροή ειδήσεων

Advertisement