Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σπουδαίες εμφανίσεις για τις αθλήτριες της ΓΕ Πάτρας στο Πανελλήνιο ρυθμικής γυμναστικής

Published

on

Σε μια ακόμα διοργάνωση η οποία μάλιστα είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας αφού συμμετείχαν οι καλύτερες αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι αθλήτριες της ΓΕ Πάτρας έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και διακρίθηκαν.

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ρυθμικής σύνθετου ατομικού και ομαδικού νεανίδων έγινε στην Αθήνα από 28/7 έως 1/8 και υπήρξαν οι εξής διακρίσεις:

Η Χριστίνα Παπασούλη  κατάφερε να είναι 25η στο σύνθετο ατομικό και στις 15 καλύτερες αθλήτριες της χώρας στην κορδέλα. Η Γεωργοπούλου Μάϊρα (αν και τραυματισμένη) πήρε την 34η θέση στο σύνθετο ενώ η Ανδρικοπούλου Αρχοντούλα βρέθηκε στην 41η θέση στο σύνθετο και στις κορυφαίες 15 αθλήτριες της Ελλάδας στη μπάλα.

Μετά από αυτή την εξαιρετική εμφάνιση και οι 3 μαζί ανέδειξαν την ΓΕ Πάτρας στην 8η θέση ανάμεσα σε 20 ομάδες από όλη τη χώρα. Θυμίζουμε ότι οι αθλήτριες αυτές μαζί με τις Λαϊνοπούλου Μαρία και Μαρούσου Μαρία μία εβδομάδα νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη είχαν κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανσάμπλ.

Η ΓΕ Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση όπου συνεχάρη τις αθλήτριες αλλά και τις προπονητρίες για τις εμφανίσεις τους και μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Μετά από 1,5 χρόνο χωρίς αγώνες και 7 μήνες χωρίς προπονήσεις λόγω των μέτρων για τον covid-19(το δημοτικό γυμναστήριο ”Λαδόπουλου” περέμεινε αυστηρά κλειστό όλο το διάστημα) οι αθλήτριες είναι άξιες συγχαρητηρίων. Πολλά συγχαρητήρια βεβαίως θα πρέπει να δοθούν και στις προπονήτριες του συλλόγου Κουτροπούλου Δήμητρα και Βλαχογιάννη Λαμπρινή γιατί εκτός από εκπληκτική δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πραγματική ομάδα με αγάπη, σεβασμό και κατανόηση μεταξύ των αθλητριών».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement