Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Οι έφηβοι του ΝΟΠ σήμερα με τη Βουλιαγμένη για την πρεμιέρα της τελικής φάσης

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Αντίστροφα μετρά πλέον η εφηβική ομάδα πόλο του ΝΟΠ η οποία σήμερα το βράδυ (21.30) ρίχνεται στη μάχη της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στα κολυμβητήρια της Ηλιούπολης και της Νέας Σμύρνης.

Η πατρινή ομάδα βρίσκεται στο β΄ όμιλο (ΝΟ Χανίων, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Βουλιαγμένης) και έχει κρυφό στόχο να βρεθεί στην 4άδα και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη για να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία.
Ο προπονητής του ΝΟΠ, Σπύρος Μπουλουγουράς, έκανε χθες δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΝΟΠ και ανέφερε πως κομβικό για την πρόκριση είναι το πρώτο ματς με τη Βουλιαγμένη.
«Νομίζω πως η κλήρωση στην τελική φάση ήταν βατή και είναι μέσα στις δυνατότητές μας να μπούμε στην 4άδα» είπε ο Σπύρος Μπουλουγουράς και πρόσθεσε: «Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει σκληρά, είχαμε βέβαια κάποιες απουσίες όμως τις τελευταίες μέρες είμαστε πλήρεις και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στις προπονήσεις.
Εκτιμώ πως είναι κλειδί για την πρόκριση το πρώτο ματς όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Αν το πετύχουμε, τότε μπορούμε να μπούμε στην 4αδα όπου θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».
Η τελευταία προπόνηση και οι αντίστοιχες δοκιμές αναμενόταν να γίνουν χθες βράδυ και στη συνέχεια θα γινόταν γνωστή η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης για την Αθήνα.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
20.00: ΝΟ Λάρισας-ΟΥΚ Βόλου
21.30: ΝΟΠ-ΝΟ Βουλιαγμένης.
Οι ημιτελικοί, οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός (17.00) και ο μεγάλος (18.30) τελικός θα διεξαχθούν την Κυριακή (8/8) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement