Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Οι έφηβοι του ΝΟΠ έχασαν ευκαιρία για μετάλλιο, αλλά το μέλλον τους ανήκει

Published

on

Πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου έφτασε χθες η ομάδα πόλο έφηβων του ΝΟΠ η οποία έδωσε μάχες αλλά χθες το απόγευμα ηττήθηκε με 9-5 από τα Χανιά στον μικρό τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος και έμεινε στην 4η θέση που αποτελεί όμως μεγάλη επιτυχία καθώς πέρσι η ιδία ομάδα είχε τερματίσει στην 6η θέση.

 

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε χθες το πρωί στον ημιτελικό όπου ο ΝΟΠ ηττήθηκε με 11-8 στα πέναλτι από τον ΠΑΟ με την πατρινή ομάδα να έχει σοβαρά παραπόνα από την διαιτησία του Μπουδραμή ο οποίος προς το τέλος του αγώνα δεν μέτρησε καθαρό γκολ του νεαρού Μπιτσάκου-δίνοντας επιθετικό φάουλ- και έτσι το ματς έληξε 7-7 στην κανονική διάρκεια.

Στα πέναλτι ο ΝΟΠ ήταν άστοχος και έτσι χάθηκε η ευκαιρία να προκριθεί στον μεγάλο τελικό εξασφαλίζοντας το ασημένιο μετάλλιο.

Στον μικρό τελικό έγινε συναρπαστική μάχη, ο ΝΟΠ προηγήθηκε με 3-0, τα Χανιά αντέδρασαν και πήραν προβάδισμα με 6-4, οι δαίμονες έδειξαν την κούρασή τους και έτσι ο ΠΑΟ κράτησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Να σημειωθεί όμως πως η εφηβική ομάδα του ΝΟΠ είχε στο ρόστερ της και αρκετούς από τους «χάλκινους» παίδες και αυτό σημαίνει πως έχει μέλλον μπροστά της αν συνεχίσει την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΣ: «ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΥΧΗ»

Μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής του ΝΟΠ, Σπύρος Μπουλουγουράς, είπε: «Χάσαμε την ευκαιρία το πρωί στον μικρό τελικό αφού ηττηθήκαμε στα πέναλτι όπου ως γνωστόν χρειάζεται και λίγη τύχη.

Στο μικρό τελικό, κάναμε καλό ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια μείναμε από δυνάμεις και έτσι ολοκληρώσαμε στην 4η θέση.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθειά τους αλλά και στη διοίκηση».

ΝΟΠ-ΧΑΝΙΑ: 5-9

Τα 8λεπτα: 3-0, 0-3, 0-2, 2-4.

Τα γκολ του ΝΟΠ: Μπιτσάκος 2, Τρασάι, Γεωργαράς, Γουρδούπης.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement