Connect with us

Αθλητισμός

Ιδρώνει εν μέσω καύσωνα ο Διαγόρας

Published

on

Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου που και τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει να συνεχίσει να ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μάλιστα ο Διαγόρας Βραχνεΐκων στις 18 του μήνα θα δώσει και το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και το δεύτερο με τον Παναγρινιακό με τον έμπειρο προπονητή να βγάζει όσο είναι εφικτό τα πρώτα του συμπεράσματα ενόψει του επίσημου αγώνα στο θεσμό του Κυπέλλου στις 29 Αυγούστου.

Οι Βραχνιώτες να θυμίσουμε ότι ενισχύθηκαν σημαντικά μέχρι στιγμής καθώς έχουν αποκτήσει τους Μάριο Καράμπουλα, Γιώργο Κουτρούμπα, Νίκο Βλασόπουλο και Γιάννη Καϊμακά, ενώ έχουν ανανεώσει και αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές από τον περσινό βασικό κορμό. Επίσης αναμένεται να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με το «γρανάζι» της ομάδας που ακούει στο όνομα Φώτης Γεωργαντόπουλος. Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να πείσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να παραμείνει στον σύλλογο και θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση των δύο πλευρών αφού η πρώτη έπεσε στο κενό.

Ο Διαγόρας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχει γράψει την δικιά του ιστορία και πλέον είναι από τα δυνατά ονόματα της Κατηγορίας. Κάτι που φυσικά και οι διοικούντες θέλουν να συνεχίσουν και γι’ αυτό αναμένεται να γίνουν και άλλες δυνατές προσθήκες στον σύλλογο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement