Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας κόλπο γκρόσο και συμφωνία με τον Αμερικάνο Ιsaiah Miles!

Published

on

Σε μια ακόμα σπουδαία κίνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει η διοίκηση του Προμηθέα η οποία συμφώνησε με τον Αμερικανό φοργουορντ   Αϊζάια Μάιλς.

Μιλάμε για ένα παίκτη που εχει ύψος 2.03 και μπορεί να παίξει τόσο στο 4 αλλά και να δώσει σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα.

Ο Αιζαια Μαιλς είναι γεννημένος στις 9 Ιουνίου 1994 και τη σεζόν 20-21  έπαιζε στο Ισραήλ με την Χάποελ Χολόν με την οποία έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Για την ομάδα του Στέφανου Δέδα κοίτα να τους καλύτερους παίκτες τόσο της ομάδας όσο και του πρωταθλήματος. Είχε συνολικά 13,2 πόντους και 4,1 ριμπάουντ και ηγήθηκε στην εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Χολόν έφτασε μέχρι την τετράδα του πρωταθλήματος, στην οκτάδα του basketball champions league ενώ κατέκτησε και τη βαλκανική Λίγκα.

Στο κολέγιο έπαιξε μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Τζόσεφς όμως για δυο χρόνια (17-19) εχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Φιλαδεφλια 76ers.

Μαλιστα και φέτος δοκιμάστηκε  στους Φιλαδέλφια 76ερς  όμως φαίνεται πως θα παραμείνει στην Ευρώπη με τις πληροφορίες να λένε πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Προμηθέα.

Ο Μαιολς έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει φορέσει και τις φανέλες της Ντιζόν, της Ουσάκ, της Λιμόζ και της Σολέ, ενώ έχει περάσει και από την Αμερικάνικη G League με τους Ντέλαγουερ Μπλου Κόατς.

Αν όλα πάνε καλά και ο Μαιλς υπογράψει συμβόλαιο, τότε θα μιλάμε για μια ακόμα σπουδαία προθήκη για το συγκρότημα του Κασιμίρο ο οποίος έχει στα χέρια του πλούσιο οπλοστάσιο για να κτίσει μια σημαντική ομάδα.

Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement