Connect with us

Μπάσκετ

Δουλειά σε όλους τους τομείς- Θετικά συμπεράσματα από την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του Απόλλωνα

Published

on

 

Προπόνηση και σήμερα Κυριακή στην ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα που μπαίνει αύριο στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει της επανόδου του στην Basket League. To θετικό για την μελανόλευκη ομάδα είναι ότι έφθασε στην Πάτρα και ο Σίμεον Κάρτερ ο οποίος  θα δοκιμασθεί από τον Νίκο Βετούλα και θα κριθεί αν μπορεί να αποτελέσει την κολώνα της μελανόλευκης ομάδας η οποία έχει στόχο την παραμονή στο φετινό, απαιτητικό πρωτάθλημα. Παρά την όποια κούραση όλοι οι αθλητές δείχνουν ευδιάθετοι και προσπαθούν καθημερινά ώστε να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο. Οι μελανόλευκοι στην επιστροφή τους στην Basket League ποντάρουν στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία των φιλάθλων και πιστεύεται ότι τη  φετινή χρονιά η Περιβόλα θα γνωρίσει και πάλι μεγάλες στιγμές. Είναι χαρακτηριστικό ότι καθημερινά οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Απόλλων εξυπηρετούν τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας στην αγορά των καρτών διαρκείας τόσο από τα νέα γραφεία της ΚΑΕ Απόλλων 1926 στο κέντρο της Πάτρας όσο και από το κλειστό Γυμναστήριο της Περιβόλας.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΦΑΛΚΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

Προχθές εκδόθηκαν κανονικά οι δύο απαραίτητες εγγυητικές επιστολές οι οποίες συμπεριλήφθησαν στον υπό κατάρτιση φάκελο που αναμένεται να πάρει έγκριση. Ακόμη, πρέπει να σημειωθεί ότι σε πολύ καλό δρόμο βαδίζει και η διευθέτηση της διένεξης με τον Άκερ, με την οποία θα ανοίξει ο δρόμος για την οριστική εξάλειψη του “ban” από την FIBA.

ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Είναι εξίσου σημαντικό ότι η πατρινή ομάδα, αν και νεοφώτιστη, έχει κλείσει  δύο πολύ δυνατά πρώτα φιλικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και το Λαύριο δηλαδή, τους περσινούς φιναλίστ της Βasket League, γεγονός που δείχνει τη δυναμική που κουβαλούν οι μελανόλευκοι στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement