Connect with us

Αθλητισμός

Κοκκινόμαυρος και επίσημα ο Αλεξόπουλος όπως είχε αποκαλύψει το gnomip.gr

Published

on

Τέλος καλό, όλα καλά και με τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο που υπέγραψε συμβόλαιο με την κοκκινόμαυρη ομάδα όπως είχε αποκαλύψει στις 20 Αυγούστου το gnomip και η Εφημερίδα Γνώμη.

Ένα ακόμα δυνατό «όπλο» στην φαρέτρα του σέρβου τεχνικού Ζέλικο Κάλαϊντζιτς για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα όπου πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Football league με την «μαύρη Θύελλα» να επιστρέφει στην Σουπερ Λιγκ 2.

Ο Αλεξόπουλος την περσινή αγωνιστική περίοδο σημείωσε το ονειρικό χατ-τρικ απέναντι στη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας, ανοίγοντας τον δρόμο για την μεγάλη πρόκριση της Μαύρης Θύελλας στους «16» του θεσμού είναι ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος.

Ο 26χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Μικρομάνης σε Β΄ και Α1 τοπική κατηγορία και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Την πρώτη του σεζόν σημείωσε 19 γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α΄ Μεσσηνίας με 16 τέρματα στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο.

Στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν στην καριέρα του πρόπερσι με τη φανέλα της Καλαμάτας, ο Αλεξόπουλος προσαρμόστηκε άμεσα δείχνοντας ότι έχει όλα τα στοιχεία ενός καλού ποδοσφαιριστή. Την περσινή περίοδο ο αρχηγός της «Μαύρης Θύελλας» αγωνίστηκε σε 41 ματς, πετυχαίνοντας 6 τέρματα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στο να κατακτήσει η ομάδα της Καλαμάτας την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ 2.

H ανακοίνωση της ομάδας: “Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Αλεξόπουλο.

Ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος είναι 26 ετών (16/8/1995) και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλαμάτας και στην Καλαμάτα όπου εκεί ήταν βασικό στέλεχος στη Football League.

Την προηγούμενη διετία ο Αλεξόπουλος είχε στο ενεργητικό του με τη φανέλα της Καλαμάτας στην Football League 36 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ έχει και 5 συμμετοχές και 3 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement