Connect with us

Παναχαϊκή

Εβδομάδα μεταγραφών, συνεχίζονται οι προπονήσεις

Published

on

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε με την διοίκηση της Παναχαϊκής να ανακοινώνει παίκτες αλλά και να συνεχίζει τις επαφές της για να δυναμώσει το ρόστερ της.

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Μετά την μεγάλη πρόκριση στον Ταύρο για το Κύπελλο Ελλάδος όπου και επικράτησε με ανατροπή (2-1) του Φωστήρα οι χαρές και τα πανηγύρια έλαβαν τέλος με τους κοκκινόμαυρους να συνεχίζουν την δουλειά τους υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Κάλαϊντζιτς.

Το ίδιο πράττει και η διοίκηση και χθες το μεσημέρι ανακοίνωσε την προσθήκη του έμπειρου επιθετικού Βαγγέλη Αλεξόπουλου που είχε αποκαλύψει από τις 20 Αυγούστου το Gnomip.gr και η εφημερίδα «Γνώμη».

Ο Αλεξόπουλος παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από την Σούπερ Λιγκ 2 τελικά αποφάσισε να έρθει στην Πάτρα και να φορέσει την ιστορική φανέλα της Παναχαϊκής.

Υπογράφει σήμερα ο Σελινιωτάκης

Όπως ανέφερε χθες το gnomip.gr η Παναχαϊκή ήρθε σε συμφωνία και με τον έμπειρο αμυντικό, Αλέξη Σελινιωτάκη.

Ο σουπερλιγκάτος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ είναι 31 ετών και έχει φορέσει την φανέλα του Διαγόρα Ρόδου, των Χανιών της Επισκοπής και του Πλατανιά Χανιών. Στην Σούπερ Λιγκ 2 ο σκληροτράχηλος αμυντικός έχει καταγράψει 130 συμμετοχές.

Ο Σελινιωτάκης, είναι 31 ετών έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και ως αμυντικό χαφ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στα Χανιά που αποτέλεσε και αρχηγός της ομάδας, σε Επισκοπή και Πλατανιά Χανίων.

Σήμερα, λοιπόν, αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές και να ανακοινωθεί επίσημα από την διοίκηση της ομάδας.

Έρχεται παίκτης από την Ξάνθη

Με πληροφορίες της «Γ» αναμένεται να αποκτηθεί και ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από την Ξάνθη που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Η διοίκηση πέρα από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές θέλει να κοιτάει μπροστά έτσι ώστε η ομάδα να έχει παρόν και μέλλον.

Σε φουλ ρυθμούς η προπόνηση

Συνεχίζεται η προπόνηση στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού Ζέλικο Κάλαϊντζις. Χθες οι παίκτες της Παναχαϊκής είχαν πρωινή προπόνηση σήμερα θα έχουν ρεπό, αύριο Τετάρτη η προπόνηση θα είναι απογευματινή όπως και της Παρασκευής ενώ την Πέμπτη θα είναι διπλή.

Το Σάββατο η Παναχαϊκή θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με την ώρα ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement