Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ευκαιρία νίκης για Κύπρο

Published

on

 

Μάθετε τα πάντα για το bet365 casino

Έχοντας ήδη παίξει τουλάχιστον από τρία παιχνίδια η κάθε ομάδα στα προκριματικά, οι Εθνικές στη ζώνη της Ευρώπης μπαίνουν και πάλι στο γήπεδο, με στόχο την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ το χειμώνα του 2022.

Είναι η πρώτη φορά που οι περισσότερες ομάδες συναντώνται και πάλι, μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού, κάτι που αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Σήμερα, η ημέρα έχει πολύ δυνατά παιχνίδια, με δοκιμασίες για ομάδες όπως η Γαλλία, η Ολλανδία και η Κροατία, όμως εμείς θα ακολουθήσουμε την αποστολή της Κύπρου στο Τα Κάλι, εκεί όπου την υποδέχεται η Μάλτα.

Μάλτα: Με τη σπουδαία ισοπαλία που πήρε μέσα στη Σλοβακία να μην έχει, τελικά, κάποιο αντίκρισμα, η Μάλτα του Ιταλού Ντέβις Μάντζια, όπως όλα δείχνουν, θα τερματίσει ακόμα μια φορά στην τελευταία θέση του προκριματικού γύρου μιας μεγάλης διοργάνωσης. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως επί των ημερών του Ιταλού, η ομάδα έχει γίνει πιο σκληροτράχηλη και δε χάνει εύκολα (με εξαιρέσεις τα ματς κόντρα σε πανίσχυρους αντιπάλους). Μεγάλο θέμα έχει στο σκοράρισμα και αν λυθεί, τότε θα ανέβει επίπεδο. Από το ρόστερ ξεχωρίζουν οι Σαταριάνο (Φροζινόνε) και Τέουμα (Σεν Ζιλουάζ).

Κύπρος: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια της Κύπρου στα προκριματικά, καθώς σε 3 παιχνίδια έχει μαζέψει 4 πόντους, δείχνοντας σημάδια αγωνιστικής ανόδου. Υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου, η ομάδα από τη Μεγαλόνησο έχει δυναμώσει αισθητά στην άμυνα και στα εντός έδρας ματς με Σλοβακία και Σλοβενία δεν έχε δεχθεί κάποιο γκολ. Στόχος είναι να διατηρηθεί κοντά στις πρώτες θέσεις όσο αντέξει, αν και γνωρίζει πως το έργο της σε έναν όμιλο με Ρωσία και Κροατία είναι πολύ δύσκολο. Κόντρα στη Μάλτα, πάντως, θα πάει σαν φαβορί και έχει δείξει πως μπορεί να παίξει μπάλα και να κάνει φάσεις, με κύριους εκφραστές παίκτες όπως οι Σωτηρίου, Αρτυματάς και Κάστανος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε μας έχει συνηθίσει, είναι η αλήθεια, να βρίσκεται σε αποδόσεις φαβορί η Κύπρος στα παιχνίδια των προκριματικών της, όμως τώρα είναι μια διαφορετική περίπτωση. Οι ομάδες της χώρας τα πήγαν καλά σε Γιουρόπα και Κόνφερενς, η Μάλτα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και το 1.88 στο διπλό από τον Stoiximan μοιάζει καλή περίπτωση.

Νόμιμες Στοιχηματικές με bet365 prosfores* στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement