Connect with us

Αθλητισμός

Αποκλεισμός με βαριά ήττα (4-0) για τον Παναιγιάλειο

Published

on

Ο Παναιγιάλειος αγωνιζόμενος σήμερα (5/9) με πολλές απουσίες (στην αποστολή βρίσκονταν μόλις 12 παίκτες) αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς υπέστη βαριά ήττα στην Αθήνα από τον ΠΑΟ Ρουφ με 4-0, περνώντας έτσι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήσαν καλύτεροι του αντιπάλου τους και μόλις στο 6ο λεπτό, ο Βενάρδος, αφού εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα έγραψε το 1-0, ενώ στο επόμενο λεπτό (7ο) ο Βαγγέλης Μάτζιος σημάδεψε το δοκάρι. Στην επανάληψη ο ΠΑΟ Ρουφ συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 51ο λεπτό, ο Βερνάρδος έκανε δύο τα τέρματά του σημειώνοντας το 2-0 για να έρθει δύο λεπτά αργότερα (53ο  λεπτό) Μάτζιος να πετύχει το 3-0, ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε στην εκπνοή για το 4-0 ο Νιτσάκης διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βίλλιος, Πλατυκώστας, Νικολάου, Ροδόπουλος, Μπούζντρα, Χατζηαντωνίου, Φουφούνας, Αποστόλης, Ξύνος, Λιάτος, Κάσα.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Συμάκου, Κατσούλης, Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξίου, Νατσιόπουλος (56΄Φιλιμέγκας), Σαχσανίδης (61΄λ.τ. Νιτσάκης), Μάντζιος (56΄Κουράφαλος), Καλλέργης (67΄Ζελενίτσας), Βενάρδος (67΄Νούτσος).

*Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει, καθώς η ομάδα του Παναιγιάλειου έπρεπε να κάνει εκ νέου ράπιντ τεστ, διότι από τις 27 Αυγούστου έχει αλλάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο και έπρεπε να γίνουν 24 ώρες πριν τον αγώνα και όχι 48 ώρες όπως σωστά είχαν κάνει οι παίκτες με την προηγούμενη απόφαση.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement