Connect with us

Αθλητισμός

Όταν το πηγάδι… στερέψει από νερό, τότε ο κόσμος όλος θα διψάσει

Published

on

Σαν κεραυνός εν αιθρία που θα τελειώσει γενικότερα το ποδόσφαιρο είναι είδηση -αν ισχύσει- ότι οι σκέψεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι να μην ξεκινήσει το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pamedala.gr ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σκέφτεται είτε να μην ξεκινήσει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, είτε να διακοπεί άμεσα αν εμφανιστούν κρούσματα.

Αν αυτή η πληροφορία που διέρρευσε ισχύσει, τότε μιλάμε για τον αφανισμό γενικότερα του ποδοσφαίρου αφού όλα ξεκινάνε από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Όταν το πηγάδι στερέψει από νερό, τότε ο κόσμος όλος θα διψάσει, κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στο ποδόσφαιρο όταν δεν θα υπάρξει ο ερασιτέχνης ταλαντούχος αθλητής, θα υπάρξει πρόβλημα και στον επαγγελματικό κόσμο του ποδοσφαίρου σε βάθος χρόνου. Ήδη από την περσινή αγωνιστική περίοδο που δεν διεξήχθησαν τα πρωταθλήματα των ενώσεων ταλέντα χάθηκαν μέσα στην πανδημία.

Κι αν πάμε σε μια τέτοια απόφαση πώς θα κρατήσουμε τη νεολαία στον αθλητισμό; Όλα αυτά τα παιδιά πέρα από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που έχουν με τι θα ασχοληθούν;

Αρκετοί γονείς σπρώχνουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, ακόμα και οι γιατροί, λένε ότι για να έχεις υγεία πρέπει να βάλεις στην ζωή σου τον αθλητισμό, τώρα τι θα πουν στα παιδιά;

Τέτοιες σκέψεις δεν πρέπει να υπάρχουν, διότι ο αθλητισμός είναι υγεία, είναι πειθαρχία, είναι καθαρή σκέψη. Μην τον τελειώσουμε ελέω πανδημίας. Πρέπει να βρεθούν λύσεις ουσιαστικές και όχι επιπόλαιες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement