Connect with us

Στοίχημα

Ποιοτική όπως κι αν παίζει

Published

on

Μάθε τα πάντα για το interwetten casino

Μπορεί στη ζώνη της Ευρώπης τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο να ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Οκτώβριο, στη Λατινική Αμερική όμως, έχουμε ακόμα μια αγωνιστική να «εξερευνήσουμε» μέχρι τη διακοπή. Πολλά μεγάλα ματς, πολλά «παρατράγουδα», είναι άλλωστε γνωστό το ταπεραμέντο των Λατίνων.

Αυτή η αγωνιστική δεν έχει κάποιο σπουδαίο ντέρμπι, μιας και οι «αιώνιες» Βραζιλία και Αργεντινή φαίνεται να έχουν εύκολα ματς, όμως το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Ουρουγουάη και το Εκουαδόρ, δυο ομάδες που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τα προκριματικά.

Ουρουγουάη: Γνωρίζοντας πως είχε να δώσει 3 πολύ κρίσιμα ματς στην πορεία της προς το Μουντιάλ του Κατάρ, χωρίς τους «Διόσκουρους» Καβάνι και Σουάρες στη σύνθεσή της, η Ουρουγουάη θέλει να πάρει όσους περισσότερους πόντους μπορεί μέχρι την τελική ευθεία. Η ομάδα του Ταμπάρες έχει ήδη 4 πόντους στα ματς με Περού και Βολιβία και θα τα δώσει όλα για να κερδίσει το Εκουαδόρ στο Μοντεβιδέο, ώστε να περάσει τουλάχιστον στην 3η θέση με το πέρας της 9ης αγωνιστικής. Η ομάδα θα έχει δίπλα της τον κόσμο, ενώ πέρα από τις δυο σημαντικές απουσίες, οι υπόλοιποι διεθνείς είναι παρόντες και η ποιότητα του ρόστερ είναι δεδομένη και εγνωσμένη.

Εκουαδόρ: Έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια στα προκριματικά το Εκουαδόρ και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως είναι η πρώτη ομάδα στη βαθμολογικά, μετά τις «διαστημικές» Βραζιλία και Αργεντινή. Η ομάδα του Ισημερινού είναι γνωστή για τις πολύ καλές εντός έδρας επιδόσεις της, όμως τα τελευταία χρόνια αρχίζει να το… βρίσκει και εκτός, τουλάχιστον κόντρα σε βατές αντιπάλους. Την τελευταία εβδομάδα νίκησε άνετα με 2-0 την Παραγουάη, ενώ κόντρα στη Χιλή, είχε τις φάσεις, αλλά της έλειψε το γκολ. Το ματς στο Μοντεβιδέο είναι το πιο δύσκολο της τριάδας, όμως θα το παλέψει στα ίσα, με αρχικό στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να «μπλέξουν» σε σενάρια εκτός της πρώτης 4άδας οι Ουρουγουανοί, οι οποίοι ακόμα και χωρίς τα δυο τους μεγάλα αστέρια, έχουν παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις «πλάτες» τους. Το Εκουαδόρ μακριά από την έδρα του έχει πάντα προβλήματα, παίζεται ο άσος στο 1.85 της Novibet.

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement