Connect with us

Στοίχημα

Περνάει από τη Καταλονία η Ατλέτικο

Published

on

Μάθε τα πάντα για την στοίχημαν εγγραφή

Παρότι είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν, έχουμε δει αρκετές ομάδες να ξεκινούν με το πόδι στο… γκάζι, θέλοντας να ξεχωρίσουν και να στείλουν ένα μήνυμα ανωτερότητας. Κάτι τέτοιο προσπαθούν να κάνουν στη Λα Λίγκα οι 4 κορυφαίες περσινές ομάδες, Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, οι οποίες στα 3 πρώτα ματς, έχουν από 7 βαθμούς.

Η πρωταθλήτρια Ατλέτικο δοκιμάζεται σήμερα στη Βαρκελώνη, από την νεοφώτιστη Εσπανιόλ, της οποίας η έδρα σχεδόν κάθε σεζόν που έπαιζε παλαιότερα στη κορυφαία λίγκα, αποτελούσε μια αρκετά δύσκολη αποστολή για τον οποιονδήποτε.

Εσπανιόλ: Έλειψε μόλις μια χρονιά από τα μεγάλα «σαλόνια» του Ισπανικού ποδοσφαίρου και επέστρεψε με στόχο όχι απλά την παραμονή, αλλά τον τερματισμό κάπου κοντά στο μέσο της βαθμολογίας. Στα 3 πρώτα της παιχνίδια, πάντως, δεν έχε καταφέρει να βρει ακόμα το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως η καλή της αμυντική παρουσία της έχει δώσει 2 ισοπαλίες χωρίς να δεχτεί γκολ. Κόντρα στην Ατλέτικο, θα παίξει το πιο δύσκολο ματς της ως ώρας και ήδη η διοίκηση έχει καλέσει τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας κόντρα στους «ροχιμπλάνκος».

Ατλέτικο Μαδρίτης: Με την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν, η Ατλέτικο ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τις μεταγραφές της για φέτος, έχοντας χάσει, βέβαια, τον Σαούλ. Ο Σιμεόνε πιστεύει ακράδαντα πως η ομάδα του έχει ό,τι χρειάζεται για να «χτυπήσει» εκ νέου τον τίτλο και στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνει πως έχει ακόμα πράγματα να δώσει. Η ενίσχυση ήταν πολύ καλή και ουσιαστική, ο «κορμός» υπάρχει και όλοι περιμένουν από τους Μαδριλένους να φορτσάρουν ακόμα περισσότερο. Στη 4η αγωνιστική, το ματς στη Βαρκελώνη κόντρα στην Εσπανιόλ δε θα είναι εύκολο, όμως με το γνωστό τους στυλ, οι «ροχιμπλάνκος» θα παίξουν για ακόμα ένα διπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι πρωταθλητές πάντα την επόμενη σεζόν ξεκινούν από την ίδια βάση και τα δίνουν όλα για το ριπίτ. Η Ατλέτικο έχει τα φόντα να το πράξει, όμως για να φτάσει σε σημείο ανάλογο, πρέπει να παίρνει τα εκτός έδρας ματς. Από την έδρα της Εσπανιόλ πιθανότατα θα περάσουν όλοι οι «μεγάλοι», οφείλει να το πράξει και η ίδια. Στο 1.92 το διπλό στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement