Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ευκαιρία… ανάσας για την Άρσεναλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευκαιρία… ανάσας για την Άρσεναλ

Μάθε τα πάντα για τους Αγώνες για στοίχημα

Είμαστε αρκετά νωρίς ακόμα στη σεζόν, όμως ήδη αρκετές ομάδες έχουν ξεχωρίσει στα εγχώρια πρωταθλήματα. Σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο, όμως δεν υπάρχει κάποιο ματς που μας τραβάει το ενδιαφέρον, μιας και τα ντέρμπι είναι σχεδόν όλα μαζεμένα αύριο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ έχει μια απαιτητική έξοδο στο Μπέρνλι, εκεί που θα προσπαθήσει να κερδίσει και να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, μετά το κάκιστο ξεκίνημά της.

Μπέρνλι: Παρότι στάθηκε αξιοπρεπέστατα για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον, το γκολ που πέτυχε στις αρχές του δευτέρου μέρους δεν ήταν ικανό να της δώσει κάτι στο φινάλε, μιας και τα «ζαχαρωτά» έκαναν την ανατροπή μέσα σε 5 λεπτά. Η ομάδα του Ντάις αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για τη παραμονή της φέτος, αν και έχουμε δει εδώ και αρκετές σεζόν τη μοναδική ικανότητα των «κλάρετς» να ανεβάζουν στροφές όταν νιώθουν να κινδυνεύουν. Κόντρα στην Άρσεναλ η τακτική δε θα αλλάξει. Θα δώσει χώρο στην πιο ποιοτική αντίπαλό και θα ψάξει το γκολ από κάποια στημένη φάση ή κόντρα.

Άρσεναλ: Το ζητούμενο για την Άρσεναλ είναι να πάρει νίκες. Δεν έχει τόσο σημασία στο δεδομένο σημείο της σεζόν αν θα είναι με καλή μπάλα ή όχι. Ο Αρτέτα παίζει το… κεφάλι του σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και η νίκη με 1-0 επί της Νόριτς μπορεί να μην ήταν κάτι το εντυπωσιακό, έφερε όμως του τρεις βαθμούς. Οι «κανονιέρηδες» θα ψάξουν τη 2η σερί νίκη τους στο Μπέρνλι, σε μια έδρα πολύ σκληρή, στην οποία όμως παραμένουν αήττητοι εδώ και πολλά χρόνια. Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει με ένα άκρως επιθετικό σχήμα, από το οποίο θα λείψει ο αρχηγός Τσάκα λόγω τιμωρίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η πρώτη νίκη της για φέτος ίσως ήταν αυτό που έψαχνε η Άρσεναλ για να ξεκινήσει να αποδίδει όπως πρέπει και να βρει το ρυθμό που απεγνωσμένα ψάχνει. Οι Λονδρέζοι είναι ανώτεροι από τη Μπέρνλι και το 2.00 στο διπλό από τον Stoiximan μοιάζει καλό σημείο.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement