Connect with us

Παναχαϊκή

Όλα μηδέν… στον “Emileon”

Published

on

Με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της Παναχαϊκής στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναγρινιακό.

Ένα καλό φιλικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στα πλαίσια της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που τελικά δεν συνοδεύτηκε από γκολ και δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας.

Φυσικά αυτό που ενδιαφέρει τόσο τον προπονητή Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, όσο και τους κοκκινόμαυρους, δεν είναι η Παναχαϊκή να κερδίζει στα φιλικά παιχνίδια αλλά να παίρνει τις νίκες στα επίσημα που μέχρι στιγμής στους δύο αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος με Φωστήρα και Αίαντα Σαλαμίνας έχει πάρει και μάλιστα εκτός έδρας.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα ενώ ξεκίνησε στην αρχική 11άδα και το νέο απόκτημα Νίκολα Καρακλάγιτς που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Στο πρώτο μέρος η Παναχαϊκή προσπάθησε να βρει τα πατήματά της στο “Emileon” χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη ευκαιρία. Μάλιστα ακυρώθηκε και γκολ του Αλεξόπουλου στο 11’ όταν ο Χαντί κατέβασε ωραία την μπάλα τροφοδότησε τον Καλαματιανό επιθετικό ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον βοηθό να σηκώνει το σημαιάκι και να τον καταλογίζει σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη ο σέρβος τεχνικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Πολίτη, Λιμάτσι, Γούλα, Παπαχρονόπουλο, Λούσκο, Κατσή, Γκασιμπαγιαζίδη, Κοντογιώργη, Θεοφάνη, Θανόπουλο με τους νεαρούς να δείχνουν κεφάτοι χωρίς όμως και αυτοί να καταφέρουν να φτάσουν με αξιώσεις στην  εστία του Μπαλάφα και να την παραβιάσουν. Κάτι που λίγο έλειψε να κάνει ο Παναγρινιακός  στο 83′ της συνάντησης όταν ο Mύλιος πραγματοποίησε την σέντρα με αποδέκτη τον Αντωνόπουλο ο οποίος σούταρε με τον Κοντογιώτργη να αντιδρά θετικά και να απομακρύνει το κίνδυνο για τους Αχαιούς.

Ένα φιλικό παιχνίδι χωρίς να υπάρχουν οι μεγάλες ευκαιρίες ενώ ο Παναγρινιακός στο δεύτερο μέρος είχε καλύτερες στιγμές από τους κοκκινόμαυρους χωρίς να μπορέσει να τις μετουσιώσει σε γκολ. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης ενώ την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τσομπλάκος με βοηθούς τους Βλάχο και Κουτρουμάνο.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Β. Ξανθόπουλος): Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας , Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Μύλιος, Πατήλας, Τσάκνης, Τσοπανάς, Βασιλόγιαννης.

Στο β΄ μέρος: Κάππας, Μπαλάφας, Νούλας, Φραγκούλης, Αγρογιάννης, Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Μπαμπούνης, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος, Σελινιωτάκης, Σμίλτος, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Καρακλάγιτς, Στεργίδης, Χαντί, Αλεξόπουλος.

Στο β΄ μέρος: Πολίτης, Παπαχρονόπουλος, Γούλας, Κατσής, Λιμάτσης, Λούσκος, Γκασιμπαγιαζίδης, Κοντογιώργης, Θεοφάνης, Θανόπουλος.

 

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement