Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο πλευρό του Φώτη- Την Τετάρτη οι γιατροί θα επιχειρήσουν να «ξυπνήσουν» τον 6χρονο

Published

on

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 6χρονο Φώτη καθώς αύριο όπως ενημερώθηκε το gnomip.gr οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, θα επιχειρήσουν να τον «ξυπνήσουν».

Όλοι προσεύχονται ο μικρός Φώτης να βγει νικητής από την περιπέτεια της υγείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια των αγώνων επίδειξης ηλεκτροκίνητων καρτ, που έγιναν προχθές το μεσημέρι, στο κέντρο της Πάτρας.
Από τότε ο 6χρονος διασωληνώθηκε και τέθηκε σε καταστολή με τους γιατρούς να είναι συνεχώς στο προσκεφάλι του και να παλεύουν για να τον βοηθήσουν να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο.
Δραματικές οι ώρες για τους γονείς και την οικογένειά του, οι οποίοι κρέμονται από τα χείλη των γιατρών.

HΛΙΑΔΗΣ: «ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Η πορεία της υγείας του ήταν σταθερή και αυτό έκανε τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. «Είμαι αισιόδοξος όσο περνάνε οι ώρες και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Συνεχίζουμε το ιατρικό μας πρόγραμμα, το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στην Μονάδα και με το καλό αφού θα έχει περάσει το 48ωρο θα επιχειρήσουμε το νευρολογικό παράθυρο το μεσημέρι της Τρίτης» δήλωσε στην «Γ» ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης, υπογραμμίζοντας με έμφαση: «Αποτελεί στοίχημα όλων μας η διάσωση του Φώτη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement