Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Αντιδρά με τρίποντο η Ρόμα

Published

on

Μάθε τα πάντα για τις Προσφορές* εγγραφής

Μια Πέμπτη διαφορετική από τις υπόλοιπες έχουμε σήμερα, μιας και μπορεί να λείπουν τα δεκάδες Ευρωπαϊκά ματς, όμως δεν έχουμε συνηθίσει να υπάρχουν στο πρόγραμμα τόσα ματς πρωταθλημάτων. Αυτό, φυσικά, συμβαίνει διότι λόγω των εμβόλιμων αγωνιστικών, τα ματς έχουν απλωθεί ημερολογιακά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγωνιστική στην Ιταλία, εκεί όπου στα ψηλά πολλές ομάδες έχουν κάνει καλές εμφανίσεις και διατηρούνται σε τροχιά Ευρώπης. Δυο εξ’ αυτών, η Ρόμα και η Ουντινέζε συγκρούονται στην «αιώνια» πόλη.

Ρόμα: Μια ομάδα άλλης εποχής θυμίζει η φετινή Ρόμα, τουλάχιστον με βάσει τα αποτελέσματά της μέχρι ώρας. Φυσικά, η ήττα της με 3-2 από τη Βερόνα πριν μερικές ημέρες ήταν μια εξαίρεση στα όσα έχει δείξει, όμως θα περιμένουμε να δούμε αν είναι απλά ένα «στραβοπάτημα». Ο Μουρίνιο ανέφερε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πλάνο και τους παίκτες του και όλοι δείχνουν έτοιμοι για τη «μάχη» με την Ουντινέζε. Οι «τζιαλορόσι» έχουν μόνο νίκες στην έδρα τους φέτος και ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα ώστε να έρθει το «τρίποντο» και να επιστρέψουν τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας.

Ουντινέζε: Μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, η Ουντινέζε έδειχνε ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος αν συνέχιζε με την ίδια λογική και φόρμα. Κόντρα στη Νάπολι όμως, την περασμένη Δευτέρα, οι «φριουλάνι» εμφάνισαν σημάδια κούρασης και ουσιαστικά «κατέρρευσαν» μετά τα δυο πρώτα γκολ που δέχθηκαν. Ο Γκότι απέσυρε αρκετούς από τους βασικούς του τη στιγμή που το ματς είχε κριθεί, ώστε να τους έχει διαθέσιμους για τη «μάχη» της Ρώμης. Η Ουντινέζε φέτος αρχικά στοχεύει στο να ξεφύγει γρήγορα από τις επικίνδυνες θέσεις χαμηλά και στη συνέχεια θα «φορτσάρει» για το καλύτερο δυνατό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρόμα έκανε μια μέτρια εμφάνιση στη Βερόνα, όμως εντός έδρας είναι άλλη ομάδα. Η Ουντινέζε έβγαλε κούραση κόντρα στη Νάπολι, θα περάσει δύσκολη βράδυ στο «Ολίμπικο». Λογικός ο άσος στο 1.53, θα μπορούσαμε να βάλουμε μαζί και το over 1.5 για να πάρουμε το 1.75 στη Novibet.

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement