Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(23/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
H μέρα είναι καλή για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο.

Ταύρος
H απαισιοδοξία που θα σε διακατέχει σήμερα θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι και δε θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν γύρω σου. Έλεγξε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

Δίδυμοι
Aσχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που σου στέλνει η μέρα για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Καρκίνος
Πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα σε βοηθάει σημαντικά να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε προβληματίζουν.

Λέων
Σε έχει καταβάλλει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μη χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Παρθένος
Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Ζυγός
Είναι μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις και αναβολές στις υποθέσεις σου, γιατί μετά δε θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να μπορέσεις να διακρίνεις με καθαρό βλέμμα τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Σκορπιός
Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας και δεν θα σου επιτρέψει να το κάνεις. Αντ’ αυτού προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες σου υποθέσεις που πρέπει όμως να διευθετηθούν για να πας ένα βήμα πιο πέρα.

Τοξότης
Απόφυγε να καταπιαστείς με θέματα που μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρώσεις τις υποχρεώσεις σου και βάλε τα πράγματα σε τάξη. Έτσι, η επιτυχία θα είναι δική σου. Η ημέρα είναι η κατάλληλη για συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι πού είναι τα όρια, τόσο τα δικά σου όσο και τα δικά τους.

Αιγόκερως
Πάρε αποφάσεις που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση και μη συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητές σου είναι στα ύψη τους. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις και είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Υδροχόος
Σήμερα, θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε μεγάλη σημασία! Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα, που είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώνεις με πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν.

Ιχθύες
Ευνοϊκή θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, με τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, να τα πετυχαίνεις με πολύ ευκολία. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου και μετά να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα για το μέλλον σου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement