Connect with us

Στοίχημα

Περνάει από το Οπόρτο η Λίβερπουλ

Published

on

Μάθε τα πάντα για την Stoiximan εγγραφή

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι και πάλι εδώ, μιας και σήμερα έχουμε τα πρώτα ματς της 2ης αγωνιστικής για τους ομίλους της διοργάνωσης. Ειδικά το σημερινό πρόγραμμα έχει πολύ μεγάλα παιχνίδια, τα οποία θα μας κρατήσουν συντροφιά από το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Εμείς θα αποφύγουμε τα πολύ μεγάλα ντέρμπι και θα ασχοληθούμε με τη δοκιμασία της Λίβερπουλ στο Οπόρτο, απέναντι στους «δράκους». Οι «κόκκινοι» θα ψάξουν το 2/2 και η Πόρτο θα κυνηγήσει τη πρώτη της νίκη.

ΠΟΡΤΟ: Έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν η Πόρτο στο πρωτάθλημα, αν και είναι στο κατόπι της εκπληκτικής Μπενφίκα από το ξεκίνημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, δε, πήρε έναν παλληκαρήσιο πόντο μέσα στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο και θα ψάξει να τον «κεφαλαιοποιήσει» υποδεχόμενη τη Λίβερπουλ. Η παράδοση κόντρα στους Άγγλους δε την ευνοεί ιδιαίτερα, όμως το σύνολο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να κοντράρει τους πανίσχυρους «κόκκινους». Από το ματς θα λείψει ο τιμωρημένος Μπέμπα, ο Μαρκεσίν στο τέρμα, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Πέπε.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Εκεί που έδειχνε να βρίσκει τον απαιτούμενο ρυθμό στο πρωτάθλημα, ήρθε η μεγάλη φετινή έκπληξη της Πρέμιερ Λιγκ, Μπρέντφορντ, να της «κόψει» το δρόμο προς μια ακόμα νίκη. Ο Κλοπ προβληματίζεται για τα αμυντικά κενά που έχει η ομάδα του και τα εμφανίζει σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Μετά την ανατροπή επί της Μίλαν στο πρώτο ματς στους ομίλους, η Λίβερπουλ ταξίδεψε στη Πορτογαλία για το 2/2, ποντάροντας σε πιθανή απώλεια της Ατλέτικο, για να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Ο Γερμανός κόουτς δε θα έχει τον Τιάγκο, ενώ τελευταίο στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Φιρμίνο στην αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πόρτο πάντα ανεβάζει «στροφές» όταν υποδέχεται δυνατούς αντιπάλους στην Ευρώπη, όμως η Λίβερπουλ θέλει να δώσει απαντήσεις για τη Σαββατιάτικη γκέλα της και να πάρει από νωρίς προβάδισμα στον όμιλο. Το 1.72 στο διπλό από τη Bet365 παίζεται.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement