Connect with us

Στοίχημα

Εμπειρία και φόρμα «δείχνουν» Τορίνο

Published

on

Μάθε τα πάντα για τον Stoiximan

Μια ημέρα πριν την επιστροφή των Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, έχουμε ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγώνες στα πρωταθλήματα, με το Ελληνικό, φυσικά, να «κλέβει» τη παράσταση με 3 αναμετρήσεις. Έχουμε ακόμα ματς για τη Πρέμιερ Λιγκ, τη Λα Λίγκα και το Καμπιονάτο.

Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς για την Ιταλική λίγκα, εκεί όπου η νεοφώτιστη Βενέτσια, θα υποδεχθεί στην πανέμορφη πόλη της τη Τορίνο, με στόχο να πετύχει τη πρώτη εντός έδρας νίκη της.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Πέρσι κατέκτησε στα μπαράζ την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια, κάτι που πανηγυρίστηκε δεόντως, ήταν άλλωστε απόλυτα λογικό. Το ξεκίνημα, όμως, της Βενέτσια στη Σέριε Α’ έχει αρκετές δυσκολίες προσαρμογής, μιας και το επίπεδο δυσκολίας δε συγκρίνεται με το περσινό. Η ομάδα από τη Βενετία έχει μόλις μια νίκη (κόντρα στην Έμπολι που έπαιζε μαζί της πέρσι στη Σέριε Β’) και πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα σε όλους τους τομείς για να μπορέσει να κυνηγήσει με αξιώσεις τη παραμονή της. Κόντρα στη Τορίνο, θα ψάξει με τη βοήθεια του κόσμου της το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας. Θα πάει το ματς με υπομονή και θα ψάξει τη μια φάση για να σκοράρει πρώτη.

ΤΟΡΙΝΟ: Μετά τα όσα πέρασε την περασμένη σεζόν, η Τορίνο θέλει γρήγορα να ξεχάσει τις δυσκολίες και επικεντρώνεται στη φετινή της προσπάθεια, που ευελπιστεί να τη βρει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ιβάν Τζούριτς έχει φέρει έναν αέρα αλλαγής στα αποδυτήρια και η «γκρανάτα» αποδίδει καλύτερα αυτή τη περίοδο, παρά την απουσία σημαντικών παικτών, όπως οι Μπελότι, Τζάτζα και Πράετ. Ήδη η ομάδα μετράει 3 ματς αήττητη και αν δεν δεχόταν την ισοφάριση από τη Λάτσιο στο φινάλε πριν μερικές ημέρες, τα 3 αυτά ματς θα ήταν όλα νίκες. Κόντρα στη Βενέτσια στόχος είναι το τρίποντο, που θα την ανεβάσει αισθητά στον βαθμολογικό πίνακα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς που κλείνει την 6η αγωνιστική στην Ιταλία έχει φαβορί και αυτό είναι η Τορίνο. Η «γκρανάτα» παρότι θα έχει απουσίες, δείχνει πιο κοντά στο να πάρει το τρίποντο από τη Βενέτσια, η οποία ακόμα ψάχνεται. Στο 2.10 της Bet365, το διπλό παίζεται άνετα.

Νόμιμες Στοιχηματικές με Stoiximan προσφορες* στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement