Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συγκίνηση για τον Κων/νο Μηλιτσόπουλο- Ήταν δραστήριο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ρευματοπαθών Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Συγκίνηση προκάλεσε η απώλεια του Κωνσταντίνου Μηλιτσόπουλου, ενός δραστήριου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ρευματοπαθών Πάτρας. Αφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών. Το άκουσμα της απώλειάς του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και τα μέλη του Συλλόγου, με τα οποία είχε μοιραστεί αγώνες, αγωνίες και προσπάθειες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των ρευματοπαθών.

Με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα απέκτησαν τρία παιδιά, τον Βασίλη, την Φωτεινή και την Αντωνία, τα οποία ευτύχησε να δει να δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες τους και να γνωρίσει πέντε εγγόνια.

Συγκινητικό ήταν το «αντίο» από την πρόεδρο του Συλλόγου «ΡευΜΑζήν» Φωτεινή Ασημακοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε «μας καθησύχασες και μας υποσχέθηκες ότι θα νικήσεις και σύντομα θα είσαι κοντά μας. Πόσο ήθελα να κερδίσεις αυτό το στοίχημα. Αντίο Κώστα μου». Ωστόσο, ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Πάτρας σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως πενθεί για την απώλεια του αγαπημένου τους φίλου, συναγωνιστή επί σειρά ετών και πρόσφατα εκλεγμένου τακτικού μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών.


Ροή ειδήσεων

Advertisement