Connect with us

Γυναίκα

Φίνο σατέν φόρεμα          

Published

on

 

Αν και το μαύρο θεωρείται διαχρονικά το πιο σέξι χρώμα της παλέτας, μαζί με το κόκκινο, οι γνώστριες της μόδας (φετινής και όχι μόνο) γνωρίζουν ότι το μωβ έχει μια ασύγκριτη γοητεία.

Χρώμα που σαγηνεύει

Είναι ένα ιδιαίτερο, σαγηνευτικό χρώμα που παραπέμπει στον κόσμο των παραμυθιών και είναι επίσης ένα χρώμα που δεν φοριέται ιδιαίτερα συχνά -άρα ποτέ δεν δείχνει τετριμμένο ή αναμενόμενο.

Η πρότασή μας για εσάς

Το μωβ και οι αποχρώσεις του, από το σκούρο μελιτζανί ως το magenta και το λιλά είναι πάντα στη μόδα και στέφουν κάθε σύνολό σας με στιλιστική επιτυχία. Στη φθινοπωρινή συλλογή όλων των οίκων μόδας για φέτος, ανακαλύψαμε για εσάς ένα κομψό σατέν φόρεμα σε σαγηνευτική magenta απόχρωση. Μίντι, σε ίσια γραμμή, με ντελικάτα bell sleeves και tie effect στο ντεκολτέ, αυτό το φόρεμα σε δαμασκηνί απόχρωση είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε φετινή βραδινή σας έξοδο και όχι μόνο! Τέλειο για κάθε περίσταση        

Είναι επίσης ένα σούπερ σικάτο φόρεμα που θα μπορούσατε να φορέσετε ως καλεσμένη σε γάμο για να κάνετε τη διαφορά, συνδυασμένο με ένα ζευγάρι μαύρα βελούδινα πέδιλα και ένα λευκό λουλούδι στα μαλλιά για 30s inspired styling. Aκόμη, μπορείτε να το φορέσετε στην πόλη για ποτό, με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες και μια μακριά καμπαρντίνα ή και παλτό!

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement