Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Κλείδωσε» η καθαρή νίκη του Α. Κουνάβη με ποσοστό που ξεπερνάει το 60%

Published

on

Με ποσοστό που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα ξεπερνάει το 60% εκλέγεται νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Αχαΐας, ο Αντώνης Κουνάβης, ενώ η πλήρης και αναλυτική καταμέτρηση, τόσο για τη ΔΕΕΠ όσο και για τις Τοπικές Οργανώσεις συνεχιζόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ.

Η καταμέτρηση αναμενόταν να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ και αφορούσε κυρίως τις δύο πιο πολυπληθείς οργανώσεις της προχθεσινής εκλογικής αναμέτρησης, δηλαδή το Νότιο Τομέα Πατρών και την Τοπική Οργάνωση Αιγιάλειας, προκειμένου να υπάρχει σαφής εικόνα, τόσο για το πώς εξελίχθηκε η σταυροδοσία για το 15μελές της ΔΕΕΠ, όσο και για τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, με τη συμμετοχή να κυμαίνεται τελικά στα υψηλά επίπεδα του 70% περίπου (δεδομένων και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν την περασμένη Κυριακή), η επικράτηση του κ. Κουνάβη έναντι του έτερου υποψηφίου προέδρου, Νίκου Κατσουγκράκη, είναι απολύτως ξεκάθαρη.
ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΑΚΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΔ
Το γεγονός εξάλλου αναγνωρίστηκε και από τον κ. Κατσουγκράκη, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας είχαν έναν αδιαμφισβήτητο νικητή: τους φίλους και τα μέλη της μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης, οι οποίοι με την αθρόα προσέλευσή τους στις κάλπες έστειλαν ένα διττό μήνυμα: αφενός σαφή επιδοκιμασία στην Πολιτική της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφετέρου ισχυρή εντολή για την ανανέωση των τοπικών κομματικών οργανώσεων. Θέλω να ευχαριστήσω τα χιλιάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο αυτών των εκλογών και να συγχαρώ το νέο πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη, για τον αγώνα που δώσαμε σε συνθήκες αμοιβαίου σεβασμού και ενότητας. Από σήμερα ξεκινά η προσπάθεια για την δημιουργία μιας Διοικούσας Επιτροπής η οποία θα αποτελεί ζωντανό κύτταρο της Κοινωνίας, με όρους καινοτόμους και προοδευτικούς, σύμφωνα με τις αρχές & τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Σημειώνεται ότι τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να καθαρογραφούν και να αποσταλούν σήμερα στην κεντρική διοίκηση της ΝΔ, η οποία θα κάνει και την επίσημη ανακήρυξή τους.

Τα αποτελέσματα για την προεδρία της ΔΕΕΠ

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Α. ΚΟΥΝΑΒΗΣ Ν. ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΑΚΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΗΣ: 1156 471
ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: 295 199
ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ(*): 387 502
ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: 62 24
ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ (*): 850 530
ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: 353 110
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: 401 183

ΣΥΝΟΛΟ: 3504 2019

(*) Στις τοπικές του Νότιου Τομέα και της Αιγιάλειας δεν είχαν ενσωματωθεί μέχρι χθες το βράδυ τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής κάλπης

Ποιοι προηγούνται στη σταυροδοσία για τα μέλη ΔΕΕΠ

Σε ότι αφορά την σταυροδοσία για τα μέλη της ΔΕΕΠ στις 5 από τις 7 οργανώσεις (χωρίς την Τοπική Νότιου Τομέα και Αιγιάλειας) σε αυτή προηγούνταν: Ο Κώστας Ρηγόπουλος με 1096 ψήφους, η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου με 894 ψήφους, ο Ρήγας Θανασάς με 814 ψήφους, η Αγγελική Σταματάκη με 798 ψήφους, ο Νίκος Σύφαντος με 644 ψήφους, ο Νίκος Καρακίτσος με 632 ψήφους, η Φωτεινή Καλαντζή με 568 ψήφους, η Αγγελική Μοσχοπούλου με 556 ψήφους, η Μαρία Κυριακοπούλου με 473 ψήφους και ο Σπύρος Σπυρόπουλος με 446 ψήφους.

 

(ΦΩΤΟ: kalentzotis andreas / Foto)

Ροή ειδήσεων

Advertisement