Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Πρώτη ήττα στην Πάτρα-Ο Άρης κέρδισε 62-82 στο «Δ. Τόφαλος»

Published

on

Την πρώτη του ήττα και μάλιστα μέσα στο «Δ. Τόφαλος» έκανε σήμερα ο Προμηθέας, υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού Ηλία Ζούρου, καθώς ηττήθηκε 62-82 από τον Άρη Θεσσαλονίκης σε αγώνα, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. 

Οι διαιτητές: Πουρσανίδης Γ. – Θεονάς – Μηλαπίδης.

Τα δεκάλεπτα 20-20, 30-36 (ημίχρονο), 42-53, 62-82.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Κώστας Ντούβας): Γκάντι 4, Ρέι, Ρογκαβόπουλος 2, Μάιλς 8 (1), Γκραντ 5 (βασική 5άδα), Γκίκας 3 (1), Δ. Αγραβάνης 13, Γιαννόπουλος 8 (2), Χαντ 16, Σβαρτς, Ν. Μπαζίνας, Τανούλης3(1) .

ΑΡΗΣ (Γιάννης Καστρίτης): Κόουαν 20 (3), Χάνλαν 15 (3), Κέλι 20 (1), Ουίλιαμς 7 (1), Λόκετ 11 (βασική 5άδα), Νετζίπογλου 9, Κόττας, Τζούιστον, Καμάρας, Πετανίδης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Κ. Ντούβας: “Να γίνουμε ομάδα”

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Προμηθέα Κώστας Ντούβας, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε: “Γνωρίζαμε τον αντίπαλό μας τον Άρη, ωστόσο δεν ήταν εύκολο να ετοιμάσεις τα παιδιά μέσα σε δύο μέρες. Αγωνιστήκαμε χωρίς μυαλό απέναντι στον Άρη, φταίμε”. Ερωτώμενος εάν θα στοιχίσει στην ομάδα η ήττα είπε: “Νομίζω πως όχι, ωστόσο πρέπει να γίνουμε ομάδα και να παίζουμε ο ένας για τον άλλο…”.

Γ. Καστρίτης: “Οι παίκτες έβγαλαν πάθος”

Από την άλλη, ο τεχνικός του Άρη Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καστρίτης, μιλώντας με τη σειρά του στην κάμερα της ΕΡΤ είπε: “Για μια ακόμη φορά θέλω να αναφερθώ στο πάθος αυτών των παιδιών που παίζουν και διεκδικούν μέχρι τέλους. Είχαμε απουσίες και σ’ αυτό το παιχνίδι, χθες το πρωί μάθαμε ότι δεν μπορούσε να παίξει ο Σχίζας, ενώ και ο Όμηρος Νετζήπογλου είναι φανερά ανέτοιμος. Ήρθαμε με τέσσερις περιφερειακούς παίκτες. Προφανώς η άμυνα ήταν σημαντική, σ’ αυτή στηριχθήκαμε όπως και στο γεγονός ότι χτίζαμε… κατοχή-κατοχή”.

Ήττα υπό το βλέμμα του Ηλία Ζούρου 

Στις εξέδρες του “Δ. Τόφαλος” βρέθηκε και ο νέος τεχνικός της ομάδας του Προμηθέα Ηλίας Ζούρος, ο οποίος και παρακολούθησε την αναμέτρηση, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις όταν του ζητήθηκε από την κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας ότι: “Αυτές θα γίνουν όταν έρθουν κι επίσημα οι ανακοινώσεις από την ΚΑΕ Προμηθέας”.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement