Connect with us

Παναχαϊκή

Κλείστε τους το στόμα….

Published

on

Η Παναχαϊκή σήμερα (3 μ.μ.) κοντράρεται στη Λευκάδα με τον τοπικό Τηλυκράτη για την 4η αγωνιστική

Δύσκολη αναμένεται να είναι η έξοδος των κοκκινόμαυρων για την 4η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής καθώς σήμερα στις 3 μ.μ. θα αντιμετωπίσουν στη Λευκάδα τον πρώτο του βαθμολογικού πίνακα, Τηλυκράτη.

Οι παίκτες του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς έχουν συνειδητοποιήσει ότι σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να δείχνουν σοβαρότητα και πειθαρχία έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι δύσκολη αφού πρόκειται στην ουσία για ερασιτεχνική και αυτό το έργο των κοκκινόμαυρων δεν είναι καθόλου εύκολο κυρίως στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ο Τηλυκράτης είναι μια ομάδα που μέσα στην έδρα της μπορεί να φανεί επικίνδυνος και γι’ αυτό από τα πρώτα λεπτά το συγκρότημα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς πρέπει να κλείσει τ’ αυτιά του στις εξωαγωνιστικές προκλήσεις, να πιάσει τον αντίπαλο από το «λαιμό» και να τον πνίξει…

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της ομάδας και ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς συμπεριέλαβε και τον Παπαχρονόπουλο στην αποστολή. Εκτός έμεινε μόνο ο Δημήτρης Μικελάτος ο οποίος κάνει ατομικό πρόγραμμα και ο Μπελεζάκης.

Η ομάδα ταξίδεψε χθες για το νησί της Λευκάδας καθώς διανυκτέρευσε για να είναι πανέτοιμη για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι.

Η αποστολή των κοκκινόμαυρων αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλο, Μπαμπούνη, Κυβελίδη, Στεργίδη, Πολίτη, Καρακλάιτς, Γούλα, Σελινιωτάκη, Στασινόπουλο, Κατσή, Αλεξόπουλο, Λούσκο, Κόκα, Λιποράτσε, Παπαχρονόπουλο, Τεγούση, Μπουρλάκη, Κωνσταντακόπουλο, Σμίλτο, Χαντί.

 

Ο Νέος σφυρίζει στη Λευκάδα

Μετά την άμεση επέμβαση της διοίκησης της Παναχαϊκής τελικά ο διαιτητής στο ματς με τον Τηλυκράτη άλλαξε και τη θέση του Φίτσα πήρε ο Κωνσταντίνος Νέος από την ΕΠΣ Ηπείρου. Οι βοηθοί παρέμειναν οι ίδιοι και είναι οι Άγγελος Αθανασίου και Δημήτρης Μάνος από τον σύνδεσμο της Άρτας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

14.00: Αναγέννηση Άρτας-Εθνικός Σκουλικάδου: K. Γιούργιας (Κέρκυρας)

15.00: Παναγρινιακός-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Θ. Κεφίλης (Εβρου)

15.00: Τηλυκράτης Λευκάδας-Παναχαϊκή: Κ. Νέος (Ηπείρου)

15.00: Αίας Γαστούνης-Αμβρακικός Λουτρού Π. Παναγάκος (Λακωνίας)

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ: Παναιγιάλειος-Διαβολίτσι: Κ. Χατζηγιάνης (Πειραιάς)

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ: Διαγόρας Βραχνεΐκων-Ναυπακτιακός Αστέρας Ν. Αυγερινός (Αρκαδίας)

Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας

 

Δείπνο στην «Πλαζ»

Η εικόνα που δείχνουν τις τελευταίες αναμετρήσεις οι κοκκινόμαυροι είναι εξαιρετική γι’ αυτό και η διοίκηση θέλησε να τους ανταμείψει για την προσπάθεια που κάνουν στο φετινό πρωτάθλημα δειπνίζοντας στο κατάστημα της «Πλαζ».

Χθες το βράδυ λοιπόν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το διοικητικό προσωπικό της Παναχαϊκής βρέθηκαν στο κατάστημα της «Πλαζ» του γνωστού ποδοσφαιρόφιλου Κώστα Φλωράτου και δείπνησαν λίγο πριν από το παιχνίδι στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους ιδιοκτήτες του καταστήματος Κωνσταντίνο Φλωράτο και Μαρίνα Θεοδωρόπουλου για την ευγενική προσφορά τους να παραθέσουν δείπνο στην ομάδα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement