Connect with us

Ποδόσφαιρο

Η Εθνική Νέων έχασε 1-0 στην πρεμιέρα από τη Ρωσία

Published

on

Με το… αριστερό μπήκε η Εθνική Νέων στις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς σήμερα ηττήθηκε 1-0 από τη Ρωσία στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο για την 1η αγωνιστική του Β΄ ομίλου.

Το γκολ του Γκλαντίσεφ στο 70΄ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των Ρώσων, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ηλίας Χριστόπουλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη, με την Εθνική ομάδα να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με δέκα παίκτες. Αντίθετα, η Γερμανία συνέτριψε 4-1 τα Νησιά Φερόε, σε αγώνα που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπότης, Πήλιος (66΄ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Κουλιεράκης, Ηλ.-Παν. Χριστόπουλος, Γωγουβίτης, Ντόι, Κουτεντάκης (77΄ Καστανάρας), Κούτσιας (76΄ Λιάτσος), Κρυπαράκος (66΄ Απ. Χριστόπουλος), Τζαβίδας (56΄ Καραμάνης).

ΡΩΣΙΑ: Τόροπ, Λάνγκοβιτς, Εφτέμοφ, Μέλεκιν, Σαϊκντίνοφ, Βιτ. Σίτοφ, Λάικιν (85΄ Κιμ), Μιχαΐλοφ, Πινιάεφ (68΄ Μπάγκριντσεφ), Σοκόλοφ (90΄ Κοβαλένκο), Βλ. Σίτοφ (46΄ Γκλάντισεφ).

*Την 2η αγωνιστική στις 13/11 η Εθνική Νέων, θα αναμετρηθεί με τα Νησιά Φερόε (15:00) στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο, ενώ η Γερμανία θα υποδεχτεί (14:00) τη Ρωσία Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Η βαθμολογία

Γερμανία             4-1          3

Ρωσία   1-0          3

Ελλάδα                0-1          0

Νησιά Φερόε    1-4          0

Ροή ειδήσεων

Advertisement