Connect with us

Παναχαϊκή

Για το τρίτο «τρίποντο»

Published

on

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (3 μ.μ.) τον Αίαντα Γαστούνης για την 5η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής

 

Νέο ξεκίνημα αναζητούν οι κοκκινόμαυροι σήμερα κόντρα στον Αίαντα Γαστούνης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Αυτό το ξεκίνημα όμως πρέπει να μετράει νίκες μέχρι την αυλαία του πρωταθλήματος καθώς οι δύο ήττες που έχουν δεχτεί οι κοκκινόμαυροι για την ιστορία της ομάδας στην εν λόγω κατηγορία είναι αρκετές.

Η Παναχαϊκή να θυμίσουμε ότι βρίσκεται στην 4η θέση με 6 βαθμούς ενώ ο αντίπαλός της, ο Αίαντας Γαστούνης στην 2η θέση με 9 βαθμούς.

Δεν συζητάμε σε καμία περίπτωση ότι οι κοκκινόμαυροι θα στραβοπατήσουν όμως πρέπει από την αρχή να πιέσουν να πετύχουν το γρήγορο γκολ για να έρθει το τρίτο «τρίποντο».

Όπως έχει γίνει γνωστό εκτός αποστολής θα είναι ο Αργεντινός μπακ Λιποράτσε ο οποίος θα μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση περίπου για δεκαπέντε ημέρες καθώς έχει υποστεί θλάση.

Από κει και πέρα ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην ομάδα της Γαστούνης.

Η αποστολή

Ο Σέρβος τεχνικός μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε και την αποστολή για το σημερινό εντός έδρας ματς.

Αυτή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Πολίτης, Καρακλάιτς, Γούλας, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Κατσής, Αλεξόπουλος, Μικελάτος, Λιμάτσι, Λούσκος, Κόκας, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί.

 

 Με τον κόσμο στο πλευρό της

Στο χθεσινό ρεπορτάζ αναφέραμε ότι οι φίλοι της ομάδα που στήριξαν τους κοκκινόμαυρους στη Λευκάδα κόντρα στον Τηλυκράτη θα έχουν την δυνατότητα στο εντός έδρας ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Αίαντα Γαστούνης να προμηθευτούν το προνομιακό εισιτήριο. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δείξουν το εισιτήριο από το ματς με τον Τηλυκράτη στα εκδοτήρια του γηπέδου στην Αγυιά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο κόσμος αναμένεται να είναι περισσότερος από άλλες φορές καθώς η διοίκηση αποφάσισε να μειώσει το εισιτήριο με γενική είσοδο 5 ευρώ. Η μοναδική θύρα που θα έχει 10 ευρώ θα είναι αυτή των επισήμων.

Επίσης να θυμίσουμε δωρεάν είσοδο έχουν οι γυναίκες, αλλά πλέον τόσο οι φοιτητές (με την επίδειξη πάσο), όσο και τα παιδιά κάτω των 15 ετών.

Επίσης υπάρχει και η λύση του Panachaiki TV για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο της Αγυιάς με κόστος 5,50 ευρώ.

 

Βραβεύει την Αντωνία – Φιλίππα Γιαννακοπούλου

Σε μια ακόμα κίνηση που δείχνει την σωστή λειτουργία της διοίκησης θα προχωρήσει η Παναχαϊκή πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Η ομάδα των κοκκινόμαυρων θα βραβεύσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία των νεανίδων Αντωνία- Φιλίππα Γιαννακοπούλου.

Η νεαρή πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής κατέκτησε την 1η θέση με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής θα την τιμήσει δίνοντας στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο την ευκαιρία να την χειροκροτήσει για τη σπουδαία επιτυχία της. Η βράβευση θα γίνει στις 14:50, 10 λεπτά δηλαδή πριν από την έναρξη του αγώνα.

 

 

Λειψή η αγωνιστική

Μόλις τρεις αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα για τον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Πιο συγκεκριμένα έχουν αναβληθεί δύο αναμετρήσεις λόγω covid-19 και αυτές είναι Παναγιάλειος- Τηλυκράτης και Εθνικός Σκ.- Ναυπακτιακός Αστέρας και το παιχνίδι του Αμβρακικού με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς η ομάδα του Λουτρού παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα.

Έτσι σήμερα πέρα από το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Αίαντα θα διεξαχθούν και οι αναμετρήσεις του Αχέρωντα Καναλακίου-Αναγέννηση Άρτα και ΠΑΟ Βάρδας-Παναγρινιακός.

Στην Αγυιά την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Καζάνας με βοηθούς τους Τάκο και Μπάκα από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα παιχνίδια με τους διαιτητές έχουν ως εξής:

Αχέρων Καναλακίου-Αναγέννηση Άρτας, Λεωνίδας, Τζόβας

ΠΑΟ Βάρδας-Παναγρινιακός, Δημήτρης Μπεκιάρης

Παναιγιάλειος-Τηλυκράτης (Αναβάλλεται)

Εθνικός Σκ.- Ναυπακτιακός Αστέρας (Αναβάλλεται)

Αμβρακικός-Διαγόρας α.α. 0-3.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement