Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Χωρίς νερό η οδός Μεσσάτιδος-Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Published

on

Απόγνωση και οργή από τους κατοίκους της οδού Μεσσάτιδος στην Αρόη, καθώς έχουν μείνει χωρίς νερό εδώ και δύο 24ωρα, χωρίς να έχουν μία επίσημη απάντηση για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Κάτοικοι που επικοινώνησαν με την ΔΕΥΑΠ ενημερώθηκαν πως υπάρχει βλάβη που έχει προκαλέσει διαρροή με αποτέλεσμα το νερό να μην φθάνει στα σπίτια των κατοίκων, ωστόσο κανείς δεν ήταν σε θέση να τους απαντήσει πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, αφού όπως τους είπαν «δεν μπορούν να εντοπίσουν το ακριβές σημείο της βλάβης».
Οι κάτοικοι πάντως, προσπαθούν να εξυπηρετηθούν αγοράζοντας νερό, αφού από τις βρύσες των σπιτιών τους δεν τρέχει ούτε σταγόνα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Εξ άλλου, θυμίζουμε ότι από την ΔΕΥΑΠ έχει ανακοινωθεί ότι σήμερα λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης σε τμήμα της περιοχής Πράτσικα που περιλαμβάνει τις οδούς Ευβοίας από Αδμήτου έως Ιβύκου, Φρίξου από Ευβοίας έως Γοργοποτάμου και Αδμήτου από Ευβοίας έως Γοργοποτάμου, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.
Επίσης, σήμερα από 8:00 έως 15:00 λόγω εργασιών εγκατάστασης εξοπλισμού στην Δεξαμενή Νερομάνα Κρήνης, θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Κρήνης και συγκεκριμένα εκατέρωθεν της οδού Ροδιάς της Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement