Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

«Άγρια» θηλυκότητα!       

Δημοσιεύθηκε

στις

             

 

Γιατί αλήθεια το λεοπάρ είναι από τα πιο δημοφιλή σχέδια όλων των εποχών; Δεν υπάρχει σεζόν που να μην μπορεί να φορεθεί το animal print και συγκεκριμένα το λεοπάρ. Σίγουρα τα ουδέτερα χρώματα του συγκεκριμένου σχεδίου το κάνουν μοναδικό και ευκολοφόρετο -κυριαρχούν οι τόνοι του καφέ, του μπεζ και του μαύρου.

Αισθησιακό και σέξι

Αλλά, πρέπει να σταθείτε και στο κομμάτι του πόσο σέξι είναι: ναι, το λεοπάρ είναι «καυτό»! Και δεν νομίζουμε φίλες μας πως αυτό οφείλεται στο ίδιο το προσφιλές τετράποδο, του οποίου το μαγικό τρίχωμα μιμείται το συγκεκριμένο σχέδιο αλλά η αίσθηση που δίνει το συγκεκριμένο τύπωμα στο γυναικείο σώμα, που ξεχειλίζει θηλυκότητα. Παλιότερα, λοιπόν, είχε συνδεθεί με τον αισθησιασμό και το βλέπατε κυρίως σε βραδινές εμφανίσεις, μέχρι φυσικά που οι ειδικοί επί της μόδας κατέρριψαν αυτόν τον μύθο.

Σε πολλές εκδοχές

Το λεοπάρ έχει μπει σε κάθε κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και έχει μάλιστα αποκτήσει και πολλές νέες εκδοχές: μικρό, μεγάλο τύπωμα, με κόκκινη, πράσινη και μπλε βάση, έχει κατακτήσει την καρδιά σας. Το λεοπάρ επανήλθε για να αναδείξει την «άγρια» θηλυκότητα που κρύβετε μέσα σας. Φέτος, οι πασαρέλες στέλνουν ηχηρό μήνυμα πως το λεοπάρ είναι απαραίτητο! Όλοι οι μεγάλοι και διάσημοι οίκοι μόδας, μεταξύ των οποίων και οι Michael Kors, Tom Ford, Etro, Christian Dior, Lanvin και NO 21 παρουσίασαν λεοπάρ σύνολα στις συλλογές τους, ντύνοντας τα μοντέλα τους με το πιο ενημερωμένο σχέδιο της σεζόν, από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Πώς να φορέσετε το λεοπάρ;

Θυμηθείτε τον πιο απλό κανόνα της μόδας: πως απλά… δεν υπάρχουν κανόνες και φορέστε το πιο θηλυκό σχέδιο της σεζόν, αναδεικνύοντας την «άγρια» πλευρά του εαυτού σας. Ένα φόρεμα ή ένα απλό πουκάμισο είναι αρκετό για να υιοθετήσετε με «ασφαλή» τρόπο την τάση. Καπέλα, κασκόλ, τσάντες και αξεσουάρ μπορούν φυσικά να ενταχθούν στα σύνολά σας για ένα διακριτικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε τα με μαύρο, λευκό, μπεζ και καφέ, υιοθετώντας τα χρώματα της φύσης που είναι η απόλυτη τάση της χειμερινής παλέτας, αλλά και με ζεστό κόκκινο, μπορντό ή και κυπαρισσί. Επίσης, ένα λεοπάρ πανωφόρι είναι σίγουρα μια διαχρονική αγορά, που θα μείνει στην ντουλάπα σας για χρόνια. Εμείς βέβαια θα σας προτείναμε να τολμήσετε ένα όλο λεοπάρ σύνολο, αγοράζοντας και ένα καλσόν σε λεοπάρ τύπωμα, που θα κάνει πραγματικά την διαφορά!

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement