Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

EUROLEAGUE: Η «αφρόκρεμα» της Ευρώπης έρχεται στην Πάτρα-Το παρών θα δώσει και ο Προμηθέας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το τριήμερο 25-27 Μαρτίου η Πάτρα ετοιμάζεται να φορέσει τα…γιορτινά της και να υποδεχτεί μια διοργάνωση με τεράστια αίγλη στο κομμάτι των ακαδημιών, το «Αdidas Next Generation Tournament», όπου θα φιλοξενήσει ορισμένες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τόσο από άποψη πρεστίζ και αναγνωρισιμότητας, όσο και από θέμα οργάνωσης των υποδομών τους.

Φυσικά, από τις ομάδες που συμμετέχουν δε θα μπορούσε να λείπει και ο Προμηθέας. Η Πατρινή ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει έμπρακτα πόση βάση δίνει στο κομμάτι των Ακαδημιών και έχει συμμετάσχει και στο παρελθόν σε αντίστοιχα Next Generation τουρνουά σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα μετρήσει για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις της, απέναντι σε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, σε αναμετρήσεις που αναμένεται να συναρπάσουν.

Στο Τουρνουά της Πάτρας, θα γίνει μια παρέλαση αστεριών, με ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης στη γενιά τους, παίκτες που θα αποτελέσουν το «αύριο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ και αναμένεται να μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι τα ονόματα που κλέβουν την παράσταση και προσελκύουν τα περισσότερα βλέμματα, λόγω της φήμης και των επιτυχιών που έχουν οι αντίστοιχες ανδρικές τους ομάδες. Υπάρχουν βέβαια και άλλες φιλόδοξες ομάδες, που διαθέτουν εξαιρετικές υποδομές και θα έρθουν στην Πάτρα με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν. Ο λόγος για την Ιταλική Stellazzura Rome και την Φινλανδική Helsinki Basketball Academy. Στους συμμετέχοντες έρχεται να προστεθεί και η Next Generation Team Patras, η οποία είναι ουσιαστικά μια ομάδα επίλεκτων από όλη την Ευρώπη.

Τρεις γεμάτες αγωνιστικές ημέρες, οχτώ πολύ δυνατές oμάδες, κορυφαίοι αθλητές και προπονητές και πάρα πολλά παιχνίδια σε ένα άκρως μπασκετικό τριήμερο στο «Δημήτριος Τόφαλος». Ετοιμαστείτε να το ζήσετε από κοντά!

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement