Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ξεφεύγει στη κορυφή η Φούλαμ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπήκε με πολύ δράση ο τελευταίος μήνας του 2021 και αυτό το τριήμερο έχουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική σε όλα τα πρωταθλήματα, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο υπάρχουν μεγάλα ντέρμπι.

Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ελλαδα.

Ας ξεκινήσουμε, όμως, από σήμερα, Παρασκευή. Το πιο σημαντικό ματς της ημέρας θα γίνει στο Λονδίνο και είναι για τη Τσάμπιονσιπ. Αναφερόμαστε φυσικά στο ντέρμπι κορυφής της κατηγορίας, με τη Φούλαμ να υποδέχεται τη Μπόρνμουθ. Ο νικητής του αγώνα, παρότι αρκετά νωρίς, θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή στη Πρέμιερ Λιγκ.

ΦΟΥΛΑΜ: Μετά τη λογική απογοήτευση που ακολούθησε τον υποβιβασμό, η Φούλαμ δείχνει να βρίσκει τη φόρμα της το τελευταίο διάστημα και δικαίως έχει βρεθεί στη κορυφή της βαθμολογίας μετά από 20 αγώνες στη Τσάμπιονσιπ. Οι Λονδρέζοι έχουν γίνει ένα… ασανσέρ μεταξύ των δυο κορυφαίων πρωταθλημάτων της χώρας και θέλουν φέτος να ανέβουν και να μείνουν για αρκετό καιρό στη Πρέμιερ Λιγκ. Βασικός τους αντίπαλος είναι η Μπόρνμουθ, την οποία υποδέχονται στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν. Ο Μάρκο Σίλβα θα έχει ορισμένους παίκτες εκτός, με πιο σημαντικούς τους Καβαλέιρο, Σαλόμπα και Κονγκολό.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Όντας σε καταπληκτική κατάσταση για περίπου 1.5 μήνα από τις αρχές Σεπτεμβρίου, η Μπόρνμουθ σχεδόν… μονιμοποιήθηκε στις θέσεις της κορυφής και παρότι δείχνει πως κάνει μια μικρή «κοιλία» το τελευταίο διάστημα, έχει μια καλή διαφορά από τη 3η θέση. Πηγαίνει στο «Κρέιβεν Κότατζ» για να παίξει στο ντέρμπι κορυφής με τη Φούλαμ, ελπίζοντας σε μια καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα, γνωρίζοντας παράλληλα την αξία της αντιπάλου της. Επιστροφή στο πρώην «σπίτι» του για τον Σκοτ Πάρκερ, ο οποίος θα έχει απόντες τους Μπράντι, Στάνισλας, Μπρουκς, Πίρσον και Ζεμούρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες έχουν παίξει εξαιρετικά κατά διαστήματα μέχρι ώρας, όμως η Φούλαμ είναι εκείνη που δείχνει πιο έτοιμη για το μεγάλο βήμα στη κορυφή. Ειδικά εντός οι Λονδρέζοι παίζουν φουλ επίθεση, θα πάρουμε τον άσο στο 1.90 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement